reklama
Olasec
Fanka BB :)
@Marika92 pięknie wyglądasz
@ivvonka buziaczki dla was :*
@mamcia2014 w sumie dużo was czeka ale ogólnie to fajnie daje kopa
U nas Wikus chory tzn póki co katar i okropnie brzydki kaszel. Wizyte u laryngologa mamy w pon. Starszy ok ale za to mamuśka zaliczyła jakiś czas depresji i pomału się z tego ogarniam
@ivvonka buziaczki dla was :*
@mamcia2014 w sumie dużo was czeka ale ogólnie to fajnie daje kopa
U nas Wikus chory tzn póki co katar i okropnie brzydki kaszel. Wizyte u laryngologa mamy w pon. Starszy ok ale za to mamuśka zaliczyła jakiś czas depresji i pomału się z tego ogarniam
Olasec
Cleopatra_83
Cleopatra_83
@Marika92 ślicznie wyglądasz
U mnie dziś 4 dzień pierwszej @ po zabiegu.
W przyszłym tygodniu mam wizytę u mojej lekarki, a także wizytę u innego ginekologa w Łodzi, u którego byłam na konsultacji. Jadę do niego z wynikami, bo zlecił mi parę badań. Zobaczę co powiedzą, czy już mogę się starać czy jeszcze nie.
U mnie dziś 4 dzień pierwszej @ po zabiegu.
W przyszłym tygodniu mam wizytę u mojej lekarki, a także wizytę u innego ginekologa w Łodzi, u którego byłam na konsultacji. Jadę do niego z wynikami, bo zlecił mi parę badań. Zobaczę co powiedzą, czy już mogę się starać czy jeszcze nie.
Totois30
Zawsze jakos 5 dni przed @ zaczynam sie dolowac ze nie wychodzi:/ nie wiem jak wyluzowac meczy mnie to bo wiem ze moge sie zablokowac. W kolejnym cyklu juz miesiac bede brala leki wiec bedzie coraz wieksza szansa . @Maggy39 a co sprawilo ze później zaczelas sie starac o dzidzie? Wczesniej nie chcieliście czy teraz udalo sie znalezc tego jedynego?mam siostre w Twoim wieku ale ona nie chce i juz. Tak chyba latwiej:/ odkad zaczelam sie starac...zupelnie inaczej sie zyje:/ generalnie jest ok ale czas blisko @ troche przezywam:/
reklama
muza_ton
@nafoczka współczuje choroby u synka. Niech wraca szybko do formy. Moja córcia od wczoraj nie jest sobą. Gorączka i biegunka eh. A w końcu dwutygodniowy kaszel jej ustąpił to teraz jeszcze lepsze dziadostwo. Śpi praktycznie cały czas. Fakt że sen u niej działa cuda. Także mam nadzieję że jej ro pomoże i wróci do formy. Nie ma nic gorszego niż choroba dziecka.
A tak przy okazji: dziewczyny przy ilu stopniach dajecie srodki obniżające temperature?
@Totois30 ale to jest normalne. Najgorsze jest te kilka dni przed @ bo chciałoby się już wiedzieć i kusi by testy robić i nadzieja i niepewność męczą. I chyba.nie ma na to rady. Ja jej przynajmniej nie znalazłam dla siebie. Po prostu trzymam kciuki za dwie kreski. Niech stanie się Twój cud :-)
A tak przy okazji: dziewczyny przy ilu stopniach dajecie srodki obniżające temperature?
@Totois30 ale to jest normalne. Najgorsze jest te kilka dni przed @ bo chciałoby się już wiedzieć i kusi by testy robić i nadzieja i niepewność męczą. I chyba.nie ma na to rady. Ja jej przynajmniej nie znalazłam dla siebie. Po prostu trzymam kciuki za dwie kreski. Niech stanie się Twój cud :-)