reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Marika92 pięknie wyglądasz :)
@ivvonka buziaczki dla was :*
@mamcia2014 w sumie dużo was czeka ale ogólnie to fajnie daje kopa :)
U nas Wikus chory tzn póki co katar i okropnie brzydki kaszel. Wizyte u laryngologa mamy w pon. Starszy ok ale za to mamuśka zaliczyła jakiś czas depresji i pomału się z tego ogarniam :)

@Marika92 ślicznie wyglądasz :)
U mnie dziś 4 dzień pierwszej @ po zabiegu.
W przyszłym tygodniu mam wizytę u mojej lekarki, a także wizytę u innego ginekologa w Łodzi, u którego byłam na konsultacji. Jadę do niego z wynikami, bo zlecił mi parę badań. Zobaczę co powiedzą, czy już mogę się starać czy jeszcze nie.

Zawsze jakos 5 dni przed @ zaczynam sie dolowac ze nie wychodzi:/ nie wiem jak wyluzowac meczy mnie to bo wiem ze moge sie zablokowac. W kolejnym cyklu juz miesiac bede brala leki wiec bedzie coraz wieksza szansa . @Maggy39 a co sprawilo ze później zaczelas sie starac o dzidzie? Wczesniej nie chcieliście czy teraz udalo sie znalezc tego jedynego?mam siostre w Twoim wieku ale ona nie chce i juz. Tak chyba latwiej:/ odkad zaczelam sie starac...zupelnie inaczej sie zyje:/ generalnie jest ok ale czas blisko @ troche przezywam:/

reklama
@nafoczka współczuje choroby u synka. Niech wraca szybko do formy. Moja córcia od wczoraj nie jest sobą. Gorączka i biegunka eh. A w końcu dwutygodniowy kaszel jej ustąpił to teraz jeszcze lepsze dziadostwo. Śpi praktycznie cały czas. Fakt że sen u niej działa cuda. Także mam nadzieję że jej ro pomoże i wróci do formy. Nie ma nic gorszego niż choroba dziecka.
A tak przy okazji: dziewczyny przy ilu stopniach dajecie srodki obniżające temperature?

@Totois30 ale to jest normalne. Najgorsze jest te kilka dni przed @ bo chciałoby się już wiedzieć i kusi by testy robić i nadzieja i niepewność męczą. I chyba.nie ma na to rady. Ja jej przynajmniej nie znalazłam dla siebie. Po prostu trzymam kciuki za dwie kreski. Niech stanie się Twój cud :-)

Do góry