reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Destino do tej pory zbadałam anty TG i anty TPO, w kwietniu jeszcze TSH FT3 i FT4. Robiłam tez badania w kierunku zespołu antyfosfolipidowego. W pakiecie genetycznym sprawdzają mi teraz mutacje V-Leiden, PAI-1, V R2 i mutację protrombiny. Coś jeszcze w temacie tarczycy i zaburzeń krzepnięcia polecasz? Wszystkie podpowiedzi mile widziane :)

Po raz kolejny potwierdziło się: zapytaj Iwonę i obstaw odwrotnie.
Dziewczynka.
@agatush zgadłaś. :)
Maleństwo ładnie rośnie, jest wg usg 16+2, waży 153g. Kawał kobiety.
Ja jestem happy i po raz kolejny się poryczalam, bo jest dobrze. Yuppi.
Kochana! Siedzę w pracy i gęba mi się cieszy do telefonu! Cudowne wieści [emoji7] trzymajcie się dziewczyny zdrowo! :)

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

@DiunaTheCat panel tarczycowy juz caly. Tylko wyniki wazne. Do staran tarczyca najlepiej w granicach 1-1,5, gora 2.
Z zakrzepowych tez duzo zbadalas. Sa jeszcze bardziej szczegolowe, ale zobavz natazie jak te wyniki ci wyjda. Sa jeszcze hormony cyklu, ale to taka podstawa, ze mysle zrobilas. A ma ci kto zinterpretowac wyniki? W sensie rozsadny lekarz?

@raz_dwa_trzy zerknij co napisala diuna przed chwila. Do tego sa jeszcze przeciwciala. Napisze, jak bede miala chwile

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@raz_dwa_trzy dla Ciebie tez kochana kciuki, niedawno zaczelas nowy cykl dobrze pamietam? U mnie w stopce tez sa jakies badania zakrzepowe mozesz zerknac(telefon obroc poziomo i pod moimi postami sie wyswietla) @ivvonka baja:):) bosko bosko bosko!
A wlasnie nie opowiedzialam mojego snu, snilo mi sie ze moj M byl w ciazy :)i mowie do niego jak fajnie ze mezczyzni tez moga zachodzic w ciaze :) jaja jak berety.

@raz_dwa_trzy dla Ciebie tez kochana kciuki, niedawno zaczelas nowy cykl dobrze pamietam? U mnie w stopce tez sa jakies badania zakrzepowe mozesz zerknac(telefon obroc poziomo i pod moimi postami sie wyswietla) @ivvonka baja:):) bosko bosko bosko!
A wlasnie nie opowiedzialam mojego snu, snilo mi sie ze moj M byl w ciazy :)i mowie do niego jak fajnie ze mezczyzni tez moga zachodzic w ciaze :) jaja jak berety.
Tak, 5dc dzisiaj ;) no właśnie u mnie nie wyświetlają się te stopki,nawet jak obrócę telefon. Sprawdzę w domu na komputerze :)

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino hormony sprawdzałam, w tym cyklu powtórzę jeszcze progesteron. Co do rozsądnego lekarza to mam dwie opcje do sprawdzenia, lekarze z polecenia ale nie wiem jeszcze czy dobrze zinterpretują moje wyniki. Jestem spod Warszawy, więc jeśli kojarzysz lekarza który na pewno będzie wiedział o co c'mon, będę wdzięczna za namiary :)

@ivvonka no super normalnie. Będziesz mieć piękną wspaniałą kobietę. Gratulacje. Ja właśnie jesteś na spotkaniu z położnymi i będzie też teatr z Gdyni przedstawiał spektakl. Takie fajne spotkanie sie zapowiada :-)

reklama
@ivvonka no to czadowo! Tak cos czulam u Ciebie dziewczynke ❤ patrz jestesmy naa rowni u mnie dzisiaj tez 16+2 ! :) mega wiadomosc! :* czyli narazie dziewczynki górą, kto nastepny na wizycie? Membaris to wiem ze po mnie bo ja 3-go, moze Ty @AgaB33 masz wczesniej.przypomnisz?:)

Do góry