reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Destino do tej pory zbadałam anty TG i anty TPO, w kwietniu jeszcze TSH FT3 i FT4. Robiłam tez badania w kierunku zespołu antyfosfolipidowego. W pakiecie genetycznym sprawdzają mi teraz mutacje V-Leiden, PAI-1, V R2 i mutację protrombiny. Coś jeszcze w temacie tarczycy i zaburzeń krzepnięcia polecasz? Wszystkie podpowiedzi mile widziane :)

Po raz kolejny potwierdziło się: zapytaj Iwonę i obstaw odwrotnie.
Dziewczynka.
@agatush zgadłaś. :)
Maleństwo ładnie rośnie, jest wg usg 16+2, waży 153g. Kawał kobiety.
Ja jestem happy i po raz kolejny się poryczalam, bo jest dobrze. Yuppi.
Kochana! Siedzę w pracy i gęba mi się cieszy do telefonu! Cudowne wieści [emoji7] trzymajcie się dziewczyny zdrowo! :)

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

@DiunaTheCat panel tarczycowy juz caly. Tylko wyniki wazne. Do staran tarczyca najlepiej w granicach 1-1,5, gora 2.
Z zakrzepowych tez duzo zbadalas. Sa jeszcze bardziej szczegolowe, ale zobavz natazie jak te wyniki ci wyjda. Sa jeszcze hormony cyklu, ale to taka podstawa, ze mysle zrobilas. A ma ci kto zinterpretowac wyniki? W sensie rozsadny lekarz?

@raz_dwa_trzy zerknij co napisala diuna przed chwila. Do tego sa jeszcze przeciwciala. Napisze, jak bede miala chwile

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@raz_dwa_trzy dla Ciebie tez kochana kciuki, niedawno zaczelas nowy cykl dobrze pamietam? U mnie w stopce tez sa jakies badania zakrzepowe mozesz zerknac(telefon obroc poziomo i pod moimi postami sie wyswietla) @ivvonka baja:):) bosko bosko bosko!
A wlasnie nie opowiedzialam mojego snu, snilo mi sie ze moj M byl w ciazy :)i mowie do niego jak fajnie ze mezczyzni tez moga zachodzic w ciaze :) jaja jak berety.

@raz_dwa_trzy dla Ciebie tez kochana kciuki, niedawno zaczelas nowy cykl dobrze pamietam? U mnie w stopce tez sa jakies badania zakrzepowe mozesz zerknac(telefon obroc poziomo i pod moimi postami sie wyswietla) @ivvonka baja:):) bosko bosko bosko!
A wlasnie nie opowiedzialam mojego snu, snilo mi sie ze moj M byl w ciazy :)i mowie do niego jak fajnie ze mezczyzni tez moga zachodzic w ciaze :) jaja jak berety.
Tak, 5dc dzisiaj ;) no właśnie u mnie nie wyświetlają się te stopki,nawet jak obrócę telefon. Sprawdzę w domu na komputerze :)

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino hormony sprawdzałam, w tym cyklu powtórzę jeszcze progesteron. Co do rozsądnego lekarza to mam dwie opcje do sprawdzenia, lekarze z polecenia ale nie wiem jeszcze czy dobrze zinterpretują moje wyniki. Jestem spod Warszawy, więc jeśli kojarzysz lekarza który na pewno będzie wiedział o co c'mon, będę wdzięczna za namiary :)

@ivvonka no super normalnie. Będziesz mieć piękną wspaniałą kobietę. Gratulacje. Ja właśnie jesteś na spotkaniu z położnymi i będzie też teatr z Gdyni przedstawiał spektakl. Takie fajne spotkanie sie zapowiada :-)

reklama
@ivvonka no to czadowo! Tak cos czulam u Ciebie dziewczynke ❤ patrz jestesmy naa rowni u mnie dzisiaj tez 16+2 ! :) mega wiadomosc! :* czyli narazie dziewczynki górą, kto nastepny na wizycie? Membaris to wiem ze po mnie bo ja 3-go, moze Ty @AgaB33 masz wczesniej.przypomnisz?:)

Do góry