reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Zawsze jakos 5 dni przed @ zaczynam sie dolowac ze nie wychodzi:/ nie wiem jak wyluzowac meczy mnie to bo wiem ze moge sie zablokowac. W kolejnym cyklu juz miesiac bede brala leki wiec bedzie coraz wieksza szansa . @Maggy39 a co sprawilo ze później zaczelas sie starac o dzidzie? Wczesniej nie chcieliście czy teraz udalo sie znalezc tego jedynego?mam siostre w Twoim wieku ale ona nie chce i juz. Tak chyba latwiej:/ odkad zaczelam sie starac...zupelnie inaczej sie zyje:/ generalnie jest ok ale czas blisko @ troche przezywam:/

wcześniej nie myślałam o dziecku bo nie było tego właściwego faceta

reklama
@Maggy39 witaj tak w ogóle, bo jakoś mi umknęłaś nowa osóbko. Mam nadzieję, że się tu rozgościsz i szybko pochwalisz się pięknymi kreseczkami.

@hona, no pewnie. Ja, jeśli zdążę (bo długo czekałam na tą fasolkę) to jeszcze raz spróbuję i tak prawdę mówiąc nie ma znaczenia czy trafi się dziewczynka czy chłopczyk. Hehe, dobra jestem. Jeszcze z jednym nawet na półmetku nie jestem a już o drugim myślę.

@ivvonka ale nie ma nic w tym złego że myślisz o drugim. Ja mam córkę prawie 7 lat i dopiero się wystarałam o drugie za to moja starsza siostra ma córeczkę 3 lata i 2 latka. Nie żałuje wcale że ma jedno po drugim bo razem się wychowują, bawią i jedna się uczy od drugiej. Wiadomo jest ciężko ale jak to przy dzieciach ;) bywa różnie.

Ale @ivvonka ja mam to samo. Zastanawiam się czy nie odczekać roku po porodzie i jeszcze jedno :-) M się ze mnie śmieje. U nas to mogłoby wiązać się z moim pozostanien już w domu. Szczerze to jak nie będę mogła wrócić do pracy przez posiadanie tego dzidzi w brzuchu to na pewno będą próby nad trzecim :-) chyba że coś wymyśle i uda się wrócić no to wtedy muszę to rozważyć.
Córcia niestety nadal dziś często odwiedza toaletę, praktycznie nie je ale nie ma już gorączki i ma więcej energii. A @Frezja_1 u Ciebie jak rozwój sytuacji?

@AgaB33, @membaris no tak tylko, że jak u mnie tyle czasu minęło zanim mi się udało jedno dziecię z brzuchem porządnie zintegrować to jak ja mi tyle czekać na drugie przyjdzie to nie będzie dobrze.

reklama
Do góry