reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Zawsze jakos 5 dni przed @ zaczynam sie dolowac ze nie wychodzi:/ nie wiem jak wyluzowac meczy mnie to bo wiem ze moge sie zablokowac. W kolejnym cyklu juz miesiac bede brala leki wiec bedzie coraz wieksza szansa . @Maggy39 a co sprawilo ze później zaczelas sie starac o dzidzie? Wczesniej nie chcieliście czy teraz udalo sie znalezc tego jedynego?mam siostre w Twoim wieku ale ona nie chce i juz. Tak chyba latwiej:/ odkad zaczelam sie starac...zupelnie inaczej sie zyje:/ generalnie jest ok ale czas blisko @ troche przezywam:/

wcześniej nie myślałam o dziecku bo nie było tego właściwego faceta

reklama
@Maggy39 witaj tak w ogóle, bo jakoś mi umknęłaś nowa osóbko. Mam nadzieję, że się tu rozgościsz i szybko pochwalisz się pięknymi kreseczkami.

@hona, no pewnie. Ja, jeśli zdążę (bo długo czekałam na tą fasolkę) to jeszcze raz spróbuję i tak prawdę mówiąc nie ma znaczenia czy trafi się dziewczynka czy chłopczyk. Hehe, dobra jestem. Jeszcze z jednym nawet na półmetku nie jestem a już o drugim myślę.

@ivvonka ale nie ma nic w tym złego że myślisz o drugim. Ja mam córkę prawie 7 lat i dopiero się wystarałam o drugie za to moja starsza siostra ma córeczkę 3 lata i 2 latka. Nie żałuje wcale że ma jedno po drugim bo razem się wychowują, bawią i jedna się uczy od drugiej. Wiadomo jest ciężko ale jak to przy dzieciach ;) bywa różnie.

Ale @ivvonka ja mam to samo. Zastanawiam się czy nie odczekać roku po porodzie i jeszcze jedno :-) M się ze mnie śmieje. U nas to mogłoby wiązać się z moim pozostanien już w domu. Szczerze to jak nie będę mogła wrócić do pracy przez posiadanie tego dzidzi w brzuchu to na pewno będą próby nad trzecim :-) chyba że coś wymyśle i uda się wrócić no to wtedy muszę to rozważyć.
Córcia niestety nadal dziś często odwiedza toaletę, praktycznie nie je ale nie ma już gorączki i ma więcej energii. A @Frezja_1 u Ciebie jak rozwój sytuacji?

@AgaB33, @membaris no tak tylko, że jak u mnie tyle czasu minęło zanim mi się udało jedno dziecię z brzuchem porządnie zintegrować to jak ja mi tyle czekać na drugie przyjdzie to nie będzie dobrze.

reklama
Do góry