Podobne tematy
- guest-1727465352
- Ciąża po poronieniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kari - bardzo Ci współczuję. Jesteś w domu, czy w szpitau? Wiem, że żadne słowa nie są w stanie pomóc, ale pamiętaj, że wszystkie tu jesteśmy z Tobą.... Trzymaj się dzielnie...U mnie de ja vu 5 strata. Krwawie juz zywa krwia i mam skurcze eh co za niesprawiedliwosc
Pewnie tak ale pierwszy raz aż takie kłucie mnie złapało. A zrobiłam też ostatnio badania krew i mocz. Wydaje mi się ze wszystko jest w normie co jedynie wyszły liczne bakterie w moczu :| ale to chyba nic groźnego?@membaris spokojnie. Dotrwasz do tego czwartku i zobaczysz, że będzie dobrze. To już spore maleństwo i co za tym idzie - silniejsze. Najgorsze i najmniej pewne chwile masz już za sobą.
@anja93 a co to za paskudztwo złapałaś? Może przedzwoń do lekarza, bo nawet w ciąży pewne leki są dozwolone.
A jak to od gardła to płukanki wodą obrzydliwie słoną lub mocną szałwią. Sprawdzone. Pomaga.