reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

aaa...parę dni temu mój mąż siedzi na allegro:
-masz jakieś specjalne życzenia na walentynki.
-niee
-o, kupię ci legowisko dla kota
-weź się nie wygłupiaj. Nasza kocica jest kotem podwórkowym. Ja po niej sprzątać nie będę. Poza tym jej nie kocham odkąd narobiła na dywan.
-ale to ty byś na tym spała.
-no pewnie.
-jak będziesz miała brzuch. Jest taki specjalne legowisko dla przyszłych mam.
-nie, dzięki.
Dobre to jest w ogóle? Te poduszki ciążowe.

reklama
hej @mamcia2014 no kopę lat. Dzięki za modlitwę. A wsparcie z takiej góry naprawdę działa i cuda. Ogólnie dobrze mieć dobrą łączność z Bogiem. Ja polecam.
A nie kusi Cię żeby tak sobie dla synka rodzeństwo zmajstrować, hmm?:)
Co do mieszkania, to czasem też jest tak, że słowa: "dużo chętnych" oznacza: chcę szybko sprzedać.
Ja swojego M-2 lub 3 szukałam za czasów singielskich to też było, że dużo chętnych, ale okazało się, że właścicielce zależało na szybkim przeprowadzeniu się i potrzebowała kasy. Fakt, że mieszkanko było super i dałam tylko cynk cioci mieszkającej w bliskiej okolicy, żeby dowiedziała się czy sprzedająca jest ok. Następnego dnia zmieniło właściciela - na mnie. :)

@Aggs czyli rozumiem,ze jeśli wymazy wyjdą mi pozytywne to tylko ja dostaje leki a mąż nie? To on dalej będzie niewyleczony...bo zakładam,ze on tez je będzie miał;/ Te leki są na receptę? Bo nawet jeśli dostanę wynik do 2 tygodni to wizytę u mojego „maestro” mam 12.03 :o :o to zanim jakieś zalecenia, leczenie to lato mnie zastanie... wg mojego lekarza „zwierzaki” te sieją takie spustoszenie,ze jeśli bym je miała i on zlecił by mi histeroskopie to dostaje zapalenie otrzewnej :o
Pan maz tez powinien dostac. Mozesz zawsze poprosic o recepte tez dla niego, albo podwojna dla Ciebie. Ja ostatecznie tak wlasnie to zalatwilam, bo S nie chcial czekac na wyniki swojego wymazu.

Wyszlam wlasnie.. Dzieki Waszym kciukom jest dobrze tzn serduszko bije! Znow moglam posluchac bicia..bobas ma prawie 4cm. Kazdej zycze takiego widoku, tzn staraczkom, bo fasolki to wiadomo ze nie moze byc inaczej. Napisze pozniej tez co mi powiedzial odnosnie tsh itp bo ide sie zrelaksowac na soczek z kolezanką, po dniu pelnym stresow.. Takze do wieczorka :)

OMG w 11. @Marika93, dla mnie to w ogóle jest niepojęte, że takie małe to maleństwo. No wszystko together ma jakieś pięć centymetrzyków, a już można wstępnie określić po widoku takie rzeczy. Przecież to są milimetrowe wielkości. :eek: Ja głowy szukałam w 7 tygodniu, bo nie wiedziałam które plamki są górne, aż mi ginekolog długopisem obrysował. :sorry:
No u mnie było widać kikutka hehehe ewidentnie, na razie się to nie zmienia :D za tydzień połówkowe i myślę że już powinnam być pewna ale widać jak nic wszystko :)

p19u3e3k65hz2iq1.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@anja93 świetnie że wszytsko jest w porządku :) no czekam na info o tym tsh
@Marika92 no szybciutko u Ciebie było widać płeć, ja pamiętam że w pierwszej ciąży dowiedziałam sięokoło 19 tyg bo za każdym razem nie było widać. Ciekawe jak będzie tym razem. Na następnym usg będę kończyła 12 tydz to może już coś będzie widać :)

reklama
Do góry