reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
i w ogóle witaj @Jolanrta11 w naszych e-progach. Jak to pierwszy cykl po zabiegu to masz rację: nie zaszkodzi, a pozwoli jeszcze trochę organizmowi odetchnąć i wzmocnić się przed przyjęciem fasolki.

@ivvonka nie nie, dzisiaj mam normalną trzecią już wizytę z usg. A badania prenatalne mam 20 lutego czyli za tydz we wtorek ale załapałam sie na nie w totalnie innym miescie bo u mnie juz miejsca nie bylo.. A Ty kiedy masz? Wybierasz się? :)
@gosia100 na 17.30. Dziekuje za kciuki :* :*

Dziewczyny to ja o tym prawie nie wiedziałam. Mnie niestety panie szanowne w rejestracji zbyły mówiąc że tylko prywatnie mogę bo nie ma miejsc :/ To jestem zła że tak się dałam zrobić. Widocznie wiedzą co robią bo za każda wizytę liczą 100 zł :/ ja sobie poczytam o tej ustawie i w tym tyg wezmę skierowanie od rodzinnego i pojadę się zapisać zobaczymy co wtedy powiedzą.
@anja93 tak mi powiedziała gin, że nie może wypisać skierowania do endo tylko trzeba do rodzinnego pojsc i bez problemu da. Trzymam kciuki za wizytę ;)

@anja93 czyli ja mam po Tobie. Na ostatniej wizycie 31 stycznia, stwierdziłam, że wytrzymam 3 tygodniową rozłąkę z moim lekarzem i teraz idę 21 lutego na pomiary wszelkie dokładne. Strasznie ciekawa jestem czy już będzie widać czy to okruszek czy kruszynka. Moja koleżanka powiedziała mi, że u niej właśnie w 3 mcu wyszło, że nici z różowych falbanek.

@Marika92 a Ty od kiedy wiedziałaś, że chłopczyk?

Ostatnia edycja:
@anja93 czyli ja mam po Tobie. Na ostatniej wizycie 31 stycznia, stwierdziłam, że wytrzymam 3 tygodniową rozłąkę z moim lekarzem i teraz idę 21 stycznia na pomiary wszelkie dokładne. Strasznie ciekawa jestem czy już będzie widać czy to okruszek czy kruszynka. Moja koleżanka powiedziała mi, że u niej właśnie w 3 mcu wyszło, że nici z różowych falbanek.

@Marika92 a Ty od kiedy wiedziałaś, że chłopczyk?
Hmmm w 11 t już mi powiedziała :) i w sumie tak się utrzymuje :)

p19u3e3k65hz2iq1.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

OMG w 11. @Marika93, dla mnie to w ogóle jest niepojęte, że takie małe to maleństwo. No wszystko together ma jakieś pięć centymetrzyków, a już można wstępnie określić po widoku takie rzeczy. Przecież to są milimetrowe wielkości. :eek: Ja głowy szukałam w 7 tygodniu, bo nie wiedziałam które plamki są górne, aż mi ginekolog długopisem obrysował. :sorry:

reklama
Hej witam dziewczyny dawno mnie nie było chora jestem trochę na gardło ledwo żyję.

Reszta domowników zdrowa na szczęście.
Odpukac .

Nie ćwiczę od jakiegoś czasu najpierw na ferie miałam gości teraz choroba mnie dopadła.
Myślę o Was postaram się być częściej jest mieszkanie na horyzoncie ale dużo chętnych na nie .Nie wiem czy się uda .

W każdym razie trzymajcie kciuki byłam u spowiedzi i wkoncu chodzę do kościoła odmawiam koronke do milosierdzia Bożego.

Pozdrawiam Was i pomodle się za każdą z was .buźki.

Do góry