reklama
Olasec
Fanka BB :)
@Destino Nawet nie chcę myśleć co ty biedna czułaś na tej porodówce... A wiadomo skąd te niedotlenienie? Mój młody też się siny urodził - i próbowali mi wmawiać, że to normalne... Podejrzewam, że też był niedotleniony, ale nic w papierach nie mam Przypuszczam, że to może być przyczyną jego opóźnionej mowy i rozwoju społecznego. Ale szybko nadrabia zaległości i wierzę, że u Ciebie wszystko będzie dobrze. Możesz chociaż pobyć z nim w szpitalu? Mi dawali 7 dni (w ostateczności do 14 dni)...
ivvonka
Doszłam do wniosku, że skoro w gabinecie przed usg potrafiłam zdobyć się na jakąś namiastkę humoru to muszę wracać do pionu, przynajmniej podświadomie.
Fasola, gramy dalej. Masz rosnąć. Mama tak każe.
@Destino jesteś moim natchnieniem od samych ziemiurek normalnie. Daliście radę przejść przez te 9 trudnych miesięcy, zobaczysz kochana, dacie radę i teraz. Natanek do boju! Mleko na pierwszy plan! Musi być dobrze. Macie moją modlitwę.
Fasola, gramy dalej. Masz rosnąć. Mama tak każe.
no dobrze, że mały nie umie czytać, że ma kikutka. hihiPrawdopodobnie tak bo ma kikutka między nogami
@Destino jesteś moim natchnieniem od samych ziemiurek normalnie. Daliście radę przejść przez te 9 trudnych miesięcy, zobaczysz kochana, dacie radę i teraz. Natanek do boju! Mleko na pierwszy plan! Musi być dobrze. Macie moją modlitwę.
kb.karola90
Dziewczyny jestem po wizycie...kamień a nawet głaz spadł z mi z serca...Wszystko u mnie ok. Ten wynik histopatologii jest nieistotny bo spowodowały to leki ktore musiałam dostać (po pęknięcia pęcherza płodowego wynikły pewne problemy i dlatego musiałam je dostać ). No i dostaliśmy zielone światło na maj a o tym nawet nie marzyłam
@ivvonka teraz mozesz bez skrupułów jeść za dwoje żeby maluszek szybciej rósł
@Marika92 śliczny masz brzuszek
@Destino trzymam z całych sił kciuki za Twojego synka
@ivvonka teraz mozesz bez skrupułów jeść za dwoje żeby maluszek szybciej rósł
@Marika92 śliczny masz brzuszek
@Destino trzymam z całych sił kciuki za Twojego synka
reklama
ivvonka
@kb.karola90 no i teraz trzeba chłopu rację przyznać, bo miał Czyli zielony maj będzie Wasz. Pięknie, bardzo się cieszę. Można to opić, co czynię właśnie mineralką. A jakieś badania dodatkowe zlecił?