@Totois30, @martakratka z tym endometrium to nie takie proste, bo jak jest male i zrobia zabieg to moga zniszczyc sluzowke i doprowadzic do nieplodnosci. Dlatego zeby zrobic lyzeczkowanie endometrium musi miec okreslona grubosc. A jak jest takie na 3 mm to raczej wskazuje na to, ze sie samo oczyscilo. A beta tak szybko nie spada jak by sie wydawalo. Mi spadala prawie 3miesiace zanim zeszla do zera. Oczywiscie to wazne z jakiej wartosci spada, ale tak jak nie rosnie z dnia na dzien, tak tez nie spada i trzeba sie uzbroic w cierpliwosc. A w razie niepokoju zasiegnac opinii lekarza.
@martakratka a jak dlugo krwawisz i obficie to moze wystarczy lek na krzepniecie cyklonamina albo exacyl. Ale to na recepte i z zalecenia lekarza.
Ja po pierwszym zabiegu dostalam @i nie umialam skonczyc. Tez sie lalo ze mnie. Wrocilam do szpitala i nikt nie myslal o zabiegu. Ponoc nie powinno sie po poronieniu zbyt szybko poprawiac tak mowili mi w szpitalu. Dostalam leki przeciwkrwotoczne i pomoglo
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@martakratka a jak dlugo krwawisz i obficie to moze wystarczy lek na krzepniecie cyklonamina albo exacyl. Ale to na recepte i z zalecenia lekarza.
Ja po pierwszym zabiegu dostalam @i nie umialam skonczyc. Tez sie lalo ze mnie. Wrocilam do szpitala i nikt nie myslal o zabiegu. Ponoc nie powinno sie po poronieniu zbyt szybko poprawiac tak mowili mi w szpitalu. Dostalam leki przeciwkrwotoczne i pomoglo
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja: