reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja miałam zabieg 27.11 nie sprawdzałam bety do tej pory bo nie chciałam. Jutro sprawdzę. U mnie po pierwszym poronieniu były problemy, bo przez 6 tyg w zasadzie cały czas krwawilam lub plamiłam na zmianę. Skończyło się drugim zabiegiem, bo moja macica nie mogła sobie poradzić z usunięciem skrzepów które się robiły. Teraz czekam na @ powinna przyjść wg mnie w przyszłym tyg
Czyli mialas łyżeczkowanie.... a wiesz moze przy jakiej grubosci endometrium? Bo moja gin stwierdzila ze u mnie niw trzeba, a ja ciagle krwawie i to wcale nie malo...

reklama
@Calineczka24 to ze masz lozysko 3stopnia okresla jego dojrzalosc. Skoro tak jest to teraz byloby dobrze czesciej je badac. Trzeba sprawdzic przeplywy i regularnie sprawdzac jak sie sprawy maja, by w razie czego zareagowac. Rozumiem ze odczuwasz niepokoj z tego tytulu. Jesli tak, to wybierz sie do gina i niech jeszcze raz sprawdzi i powie co dalej. Bedziesz spokojniejsza

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Idę 22 na wizytę, więc pewnie lekarz zrobi usg ;)
Mówił lekarz, że ilość wód prawidłowa, szyjka zamknięta, więc Julce się chyba nie śpieszy :D
Wczoraj późnym wieczorem brzuch pobolewał i twardniał. Zaczęły się coraz częstsze skurcze przepowiadające.
Julka ładnie się rusza, więc jestem spokojna. :)

@Katarina91 jest to możliwe, że masz 1 stopień dojrzałości. Moja znajoma miała tak jak Ty 1 stopień w dniu planowanej cesarki. :)

@Funia90 jak się masz?

@martakratka kochana roki ma opisane w stopce jesli sie nie wyswietla to obroc telefon na poziomo Ty rowniez mozesz dodac swoja historie tam i inne dziewczyny jest latwiej bo niw trzeba ciagle przypominac i rozdrapywac swoicb ran;) Beta pozniej spada bardzo wolno jesli to bylo pierwsze poronienie to juz w drugkm cyklu bym sie starala to nie dlugo;)
Bardzo Ci dziekuje i przepraszam ze tak pytam. Faktycznie pisze z telefonu i nie widze stopek... przepraszam bardzo...

reklama
Do góry