reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja miałam zabieg 27.11 nie sprawdzałam bety do tej pory bo nie chciałam. Jutro sprawdzę. U mnie po pierwszym poronieniu były problemy, bo przez 6 tyg w zasadzie cały czas krwawilam lub plamiłam na zmianę. Skończyło się drugim zabiegiem, bo moja macica nie mogła sobie poradzić z usunięciem skrzepów które się robiły. Teraz czekam na @ powinna przyjść wg mnie w przyszłym tyg
Czyli mialas łyżeczkowanie.... a wiesz moze przy jakiej grubosci endometrium? Bo moja gin stwierdzila ze u mnie niw trzeba, a ja ciagle krwawie i to wcale nie malo...

reklama
@Calineczka24 to ze masz lozysko 3stopnia okresla jego dojrzalosc. Skoro tak jest to teraz byloby dobrze czesciej je badac. Trzeba sprawdzic przeplywy i regularnie sprawdzac jak sie sprawy maja, by w razie czego zareagowac. Rozumiem ze odczuwasz niepokoj z tego tytulu. Jesli tak, to wybierz sie do gina i niech jeszcze raz sprawdzi i powie co dalej. Bedziesz spokojniejsza

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Idę 22 na wizytę, więc pewnie lekarz zrobi usg ;)
Mówił lekarz, że ilość wód prawidłowa, szyjka zamknięta, więc Julce się chyba nie śpieszy :D
Wczoraj późnym wieczorem brzuch pobolewał i twardniał. Zaczęły się coraz częstsze skurcze przepowiadające.
Julka ładnie się rusza, więc jestem spokojna. :)

@Katarina91 jest to możliwe, że masz 1 stopień dojrzałości. Moja znajoma miała tak jak Ty 1 stopień w dniu planowanej cesarki. :)

@Funia90 jak się masz?

@martakratka kochana roki ma opisane w stopce jesli sie nie wyswietla to obroc telefon na poziomo Ty rowniez mozesz dodac swoja historie tam i inne dziewczyny jest latwiej bo niw trzeba ciagle przypominac i rozdrapywac swoicb ran;) Beta pozniej spada bardzo wolno jesli to bylo pierwsze poronienie to juz w drugkm cyklu bym sie starala to nie dlugo;)
Bardzo Ci dziekuje i przepraszam ze tak pytam. Faktycznie pisze z telefonu i nie widze stopek... przepraszam bardzo...

reklama
Do góry