reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@nafoczka Jak piszesz o tym braku skupienia, to się zastanawiam czy mojej córki też nie należałoby zdiagnozować. Ze skupieniem jest straszny problem, np. siadamy uczyć się czytać - no to pierwszy wyraz, drugi, nawet pierwsze zdanie. Potem "O! Mamo! Zobacz! Na podłodze jest plamka!", "O! Mamo! Zobacz! Rybka pływa w akwarium", "O! Mamo! Zobacz! Okruszek!" albo ale mnie ręka/palec/głowa/noga swędzi. Albo siedzi i się patrzy wszędzie byle nie w tekst...
albo jak to Pani napisała "szybka męczliwość reki" :D
co nie zmienia faktu, ze zadania oddaje odtatni lub wogóle ich nie kończy :/ i "boi sie" hałasu

@nafoczka, a myslalam, ze tylko ja tak mam, ze sie rozplywam. Ogolnie lubie zimno, ale z natanielem to juz syberia by sie przydala [emoji1] M siedzi w dwuch swetrach a ja krotka koszulka i tyle. Ciagle mi goraco [emoji38]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ty sie ciesz :) mój koniec ciąży to maj/czerwie/lipiec i jak mnie @bea25ta odwiedziła w szpitalu to wychodzic nie chciala bo miałam tam klime :p

reklama
@nafoczka Ja się zastanawiam momentami czy coś jest na rzeczy czy to po prostu cwaniactwo - bo jak tak powiem, to mi odpuszczą. Bo dziwnym zbiegiem okoliczności - córka może pójść na swój turniej szachowy i zagrać 7 rund w pełnym skupieniu ;-)

@roki_1991 może @Totois30 coś Ci rozjaśni. Ja nie znam się na tym wcale i ciężko mi się wypowiedzieć. Kochana ja mam nadzieję że dajemy Ci motywacje i widoki na to że będzie dobrze bo będzie. Zdiagnozuj to co konieczne i nie marw się na zapas. Ja wiem że Tobie też się uda. Może jeszcze nie w tym miesięcu ale juz za jakieś dwa zaczniesz próbować i wtedy się uda. Ja w to wierzę i proszę Ty tez nie trać tej wiary.

No i mnie zarazili. Szlak. Od trzech tygodni w domu chorują. Udawało mi się wytrwać ale od wczoraj z nosa mi się leje a dziś kości mnie bolą. Położyc się nie ma jak bo w pracy jestem

reklama
No się właśnie @membaris zastanawiam bo w naszym stanie to jedynie lipomal, inhalacje i naturalne metody. Dobrze byłoby jakąś miksturę wypić i do łóżka. Jeszcze godzina mi została to już wytrwam. Jutro wolne bo jadę na usg i do gin. Zobaczę co ona ma do powiedzenia. A jak będzie mnie rozkładać to pójdę do rodzinnego po zwolnienie. Chyba że juz dziś jechać... Myślę ;-)

Do góry