reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@nafoczka Mielec,wiec nie tak daleko Ciebie -zapraszam na kawusie kiedyś ☺️ Super,ze Ci rozpisała. Ja od siebie dodam jeszcze: słaby kontakt wzrokowy z mówca, rutyny i nawyki, nadwrażliwości... a szczepilas synka kochana? Już chce poznać doktorka :D ;*

Edit: p.s myśle i myśle o Karolku,a może poczytaj o Aspergerze - to łagodniejsza postać autyzmu,jeśli Panie nie sugerowały Ci nic wcześniej to może po prostu to jakieś delikatne cechy tylko. W grupie obok jest jeden chłopiec z Aspergerem - przemądry i nie ma poczucia jakichkolwiek granic w relacjach z nieznajomymi

Ostatnia edycja:
@olaa90 ta gdzie kawał drogi [emoji23] byś się rowerem rozpedzila i już bzium byś była .
No inna droga trochę ... na około tam do Ciebie [emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@ivvonka ja to mam czasem takie zimne,ze aż mi się chce płakać,gorąca woda nie pomaga ani skarpety futro w wersji maxi :D to chyba ten Mthfr - i zalazki problemow z krążeniem :D masz go tez dziada?

reklama
@nafoczka ja mam wsrod znajomych chlopca, obecnie 4 klasa, na pewni nie ma autyzmu ale ma problemy o ktorych piszesz mial dostac indywidualne nauczanie co by mu ulatwilo i mial spotkanie w sprawie zespolu aspargera ale stwierdzili ze nie:/ zawiesza sie przy nauce, trzeba co chwile powtarzac polecenie bo jakby zapomina, "wylogowuje" sie czesto, trudno mu ogarnac jakis problem samodzielnie, bo zaraz mysli albo mowi o czyms innym. Duzym problemem bylo nauczenie go godzin bo angielsku bo nie mogl pojac ze godzina ma 60 min i 1:30 - 45 min bylo zupelnie nie do przetlumaczenia, ile trwa lekcja tez nie wie, nie rozumie uplywu czasu, w zasadzie nie wie ile to 5 min to jakas abstrakcja dla niego..nic nie zdiagnozowali , w sumie niestety bo jego mama chcialaby prywatnego nauczyciela i jakas pomoc:/
@roki_1991 jak to spiewaja "mam tak samo jak Ty" jakbys pisala po prostu moje mysli. Bardzo Cie rozumiem i bardzo mi przykro ze musimy czekac:/ buziam tulam i w ogole:*
@martakratka a nawet jak poziomo wezmiesz tel to nie widzisz stopek? Ja mam stopke, zobacz normalnie wpis i wez poziomo tel, jak zrobi sie obrot ekranu to mi sie pojawiaja stopki na dole.tez dlugo nie moglam tego ogarnac.
A jeszcze w sprawie oczyszczania sie, ja troche nie rozumiem o co chodzi z tym endometrium, dla mnie to niewazne jakie jest endometrium tylko czy sa pozostalosci. 3mm to malo moze gin nie chce robic zabiegu zeby w ogole cos zostalo, ale jak sa pozostalosci to trzeba wyczyścić i juz.najwyzej dluzej poczekac zeby endo sie odbudowalo:/

Do góry