reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 jak dziś samopoczucie?? Troszkę lepiej?

p19u3e3kgh8z989v.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@ivvonka juz się nafaszerowałam xD no i supcio :) mówiłam , że trzeba będzie poczekac, ale ciałko żółte jest więc czekamy serduszko ;* moze obejdzie się bez plamień
@Totois30 zobaczymy moze akurat te badania coś pokażą , ale serio chciałabym zeby coś głupiego wyszło ... boje się kariotypów przeciągałam jak mogłam ,ale ze już nie ma za bardzo co badać to zrobimy jak wyjdzie znowu wszystko ok zostanie chromatyna plemnikowa mimo dobrych plemników M czas pokaże , znowu stresy i czekanie na wyniki ;/ moze akurat lekarz da cos konkretnego i się utrzyma tak serio nie miałam nic takiego do tej pory leki w dawkach minimum więc myślę , że coś zaradzi

Mam dzisiaj kiepski dzien:( bylam na tych praktykach pediatria to nie moj bajka trafilam na niemile pielegniarki ktore rozum postradaly pierwszy dzien w szpitalu ktorego nie znamy a sie przedmadrzaja lurcze na dodatek wczesniej musialam wyjsc bo praca od 12 i teraz nie wiem jak one mi to zalicA a jutro tez wczesniej wyjde:/ juz nie mowie o innych wrazeniach miesieczne diwcko lezalo w szpitalu a matka ma go gdzies:/

@zosiak Nie oceniaj tak pochopnie. Może ta matka ma jeszcze trójkę dzieci w domu i też niekoniecznie zdrowe są (może niepełnosprawne??). I może nie ma ich z kim zostawić. A ten maluszek nawet tego nie będzie pamiętał, za to ona nie wybaczy sobie tego do końca życia, że go samego zostawiła.
@ivvonka No to super wieści! To czekamy razem z Tobą na wizytę za 2 tygodnie.

@Totois30 bezpieczniejsze byłoby jajko w jajku, ale już jak tak mi urosła, to nic nie poradzę.
Testy już przygotowane?

@zosiak, spróbuj wytrzymać, wiecznie tam nie będziesz siedziała. To sytuacja przejściowa a wiedzy zawsze trochę złapiesz. Nigdy niewiadomo czy kiedyś gdzieś się nie przyda.

A z ciekawostek od ginekologa: pokazałam listę leków, które biorę z nospą włącznie.
-Nospę odstawić (Skreśla mi z kartki)
-Nieee...ja jej potrzebuje. Pan nie skreśla.
-Do czego ona Pani?
-No bo jak coś tam zakłuje, pociągnie to co ja zrobię?
-Ucieszy się Pani, że macica rośnie i ciąża się rozwija. Skreślamy.

Ostatnia edycja:
@ivvonka to świetnie że wszystko w porządku, masz już pierwsze koty za płoty :) czyli teraz czekamy dwa tygodnie :) a z tą nospą to mam podobnie jak Ty ;) choś mi lekarz powiedział żeby łykać :)
@Totois30 kciuki zaciśnięte za testowanie :)

@witch84 dzwonilismy po matke widzialam ja niestety ale szkoda dziecka urodzilo sie tylko dla 500 plus matka ma gdzies dziecko. Malutka jest z listopada przeslodka. Ja ogolnie dzisiaj sie zle czuje bardzo glowa mnie boli tez tak macie? Co chwile albo snieg albo snieg z deszczem.
@ivvonka troche tych praktyk na pediatrii mam teraz 4 dni potem 8 zawodowych i zas w nast semestrze 12 dni jak ja to ogarne z tymi kobietami dzisiaj bylam na chirugii jutro ide na pediatrie ogólną mam nadzieje ze tam bedzie lepiej a w piatek na noworodki. A magnez bierzesz?? bo jak nospy nie to moze to chociaz

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry