reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roki_1991 przytulam Cię bardzo mocno. Gosia jest teraz z innymi Aniołkami i na pewno próbuje utulić Cię w Twoim smutku. Będzie przy Tobie i w Twoim sercu całe życie. Nie w ten sposób jaki byś chciała ale na pewno jest przy Tobie. Musisz porobić te zaplanowane badania i do dzieła. Nie smuć się proszę. Jesteś bardzo mądrą osobą o wielkim sercu i dla Ciebie też niedługo zaświeci słoneczko.
A na co krzywa insulinowa?? To coś innego niż cukrowa? Też glukozę się pije?

@Marika92 pięknie wyglądacie.

@Olasec dużo siły i wytrwałości. Synek nadal z Wami sypia?? Dosypiasz kochana??

@anja93 bardzo gratuluję!!!! :) Ale masz farta :) Normalnie zazroszczę! Muszę Cię szybciutko dogonić ;)
W ogóle po ostatnim wysypie 2 kresek kto ze starających został?
Kiedy planowana jest jakaś druga tura tego wysypu 2 kresek? Bo chcę się do niej zapisać :)

@Marika92 wyglądasz cudnie :) Jesteś śliczna i masz cudny brzusio :) Niech ładnie rośnie a dzidziuś niech sie zdrowo rozwija :)

@gosia100 głównie nowe dziewczyny są teraz w ciąży ale zawsze tak jest bo zazwyczaj straty u nich to przypadek później znikają na wątki miesiecy czy mam i przychodzą nowe dziewczyny [emoji4] też Ci się uda [emoji4]

A my stare jeszcze pewnie posiedzimy na staraczkach no nie @roki_1991 @zosiak i reszta [emoji8] @roki_1991 głowa do góry za chwilę znowu zaczniesz starania...poglebiasz diagnostykę? U mnie @ po poronieniu powoli nadchodzi bo od rana boli brzuch więc jutro badania . Dopytaj dziewczyn ale nie wiem czy jest sens robić krzywe na antybiotyku bo onectez zawietaja substancje i cukry może wyjść chyba zły wynik albo coś po obciążeniu zaszkodzić :/ doradzi się [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@ivvonka powodzenia. Daj znać po wizycie. Ciekawe co ujrzycie :-) ogólnie w którym tyg powinno pojawić się serduszko?? Bo ja faktycznie zastanawiam się czy nie umówić tego usg na 19.01 to będzie końcówka 8tyg. Nie wiem czy stresować się dwa razy czy właśnie poczekać na więcej informacji. Czy zrobić pod koniec 7 tyg i tez powinno serce już być??

Dziewczyny a można w ciąży chodzić na basen??

@ivvonka wiem że stres jest ale skoro zaszłyśmy to musi być dobrze :) dziś zobaczysz swojego okruszka zazdroszczę :)
@gosia100 nie martw się w krótce i Ty zobaczysz upragnione dwie kreski. Mam nadzieję że reszta dziewczyn też :*

@AgaB33 Wydaje mi się że w 7 tyg powinno już być. Moja gin wolała żebym przyszła tydzień później niż ja proponowałam bo powinno być serduszko. A chyba idziemy tygodniowo raczej równo :)

reklama
Serduszko różnie się pojawia u jednych jest już w 6 tygodniu u innych w 8 9 a nawet nie raz 10 bo i takie przypadki były zależy od momentu zagniezdzenia [emoji4]
Stresy zawsze będą ważne żeby słyszeć same dobre wieści [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry