reklama
D
Deleted member 170039
Gość
@witch84 dobry pomysl. Kobiety a mi zaczely sie dni plodne jaka szkoda ze nie mozemy jeszcze sie starac akurat maz przyjechal na plodne. ciagle jakos sie widzielismy jak mialam @. musimy teraz uwazac dzien po @ kochaliamy sie bez zabezpieczenia ale raczej nic z tego bo dni nieplodne a bez lekow nie chcemy ryzykowac.
roxie123
Fanka BB :)
A tak mi się jeszcze przypomniało. Niedawno widziałam w telewizji, żę RMF organizuje akcje, że wszystkim dzieciom urodzonym 15.01.2018 rozdaje wózek spacerówkę. Może akurat któraś się załapie @Funia90 @Katarina91 @Calineczka24 @kifsi ??? Nikogo nie pominęłam z terminem na styczeń?
@zosiak i @roki_1991 i jeszcze ja misiaczki, ja jak wszystko pójdzie tak jak chce to odkładam starania na wakacje....
Nie zapominajcie o mnie, jeszcze ja zostałam
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Hej dziewczyny
Gratulacje dla wszystkich brzuszkowych mam
Ja wracam do siebie moja depresja jest mniejsza, troche bylo ciezko bo po 6 tyg od poronienia (przypomne ze wybralam farmakologiczme) okazalo sie ze sie zle oczyscilo i 6 grudnia mialam kolejny zabieg lyzeczkowania. Ten koszmar juz za mna, czekam na pierwsza miesiaczke a od 9 stycznia bede tez pod opieka kliniki, maja mi zrobic badania, podczas zabiegu pobrali tez probki do badan wiec zobaczymy co to tam bedzie. Za niedlugo mam zamiar wrocic do staran, oby szczesliwie kolejnym razem. Dzieki lekom na depresje udalo mi sie tez przytyc do swojej wagi minimalnej, mysle ze jeszcze okolo miesiaca i bedzie dobrze z waga. Trzymam kciuki za was mimo moich przejsc i tego calego piekla czuke sie silniejsza teraz i gotowa na kolejne wyzwania, jakkolwiek to brzmi.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje dla wszystkich brzuszkowych mam
Ja wracam do siebie moja depresja jest mniejsza, troche bylo ciezko bo po 6 tyg od poronienia (przypomne ze wybralam farmakologiczme) okazalo sie ze sie zle oczyscilo i 6 grudnia mialam kolejny zabieg lyzeczkowania. Ten koszmar juz za mna, czekam na pierwsza miesiaczke a od 9 stycznia bede tez pod opieka kliniki, maja mi zrobic badania, podczas zabiegu pobrali tez probki do badan wiec zobaczymy co to tam bedzie. Za niedlugo mam zamiar wrocic do staran, oby szczesliwie kolejnym razem. Dzieki lekom na depresje udalo mi sie tez przytyc do swojej wagi minimalnej, mysle ze jeszcze okolo miesiaca i bedzie dobrze z waga. Trzymam kciuki za was mimo moich przejsc i tego calego piekla czuke sie silniejsza teraz i gotowa na kolejne wyzwania, jakkolwiek to brzmi.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Totois30
Fanka BB :)
@zosiak no przykra sprawa z dzidzia..a bedziesz miala tez w innym szpitalu praktyki? Edit. Ano Bedziesz miala w innych miejscach: )Widac wazne jacy ludzie pracuja, chociaz ja czesto zmienialam preferencje zawodowe, ale zycze Ci zebys trafila na fajnych ludzi, bo ja tez nie za bardzo umiem wyluzowac i nie przejmować sie glupota innych.. @ivvonka ano przygotowane chyba ze mapla uprzedzi bo od pt-nd moze przyjsc a ja robie w pon wiec zupełnie po terminie, obym zrobila czadowego testa @kari21 przypomnij mi ile strat za Toba? Chyba masz juz pocieche dobrze pamietam?kurcze to przykre ze mialas 2gi zabieg Ciekawe jak Cie poprowadza jak badania wyjda, juz zaraz wizyty, bedzie szlo