reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@AgaB33. Tak, to przed świętami to było bardziej pod kątem potwierdzenia ciąży, bo na te testy kreskowe testy to ja nie mam serca. Zawsze je zrobię nie wtedy, kiedy ustawa przewiduję, a tak - pyk, cyk i jasne. Beta w dniu okresu prawdę Ci powie, a test nie zawsze. A jeszcze ja mam późno owulację. Tu obstawiam okolice 9 grudnia, a cykl zaczął się 17 listopada.

Cześć dziewczynki :) trochę mnie tu nie bylo ale nadrobilam..przede wszystkim gratuluje dwóch kreseczek i pięknej bety :) trzymam kciuki za resztę oby nowy rok przyniosl szczescie !!! :* :* u mnie po 35 dniach od poronienia przyszls miesiączka..ciekawa jestem kiedy bd kolejna :D byle po 22 stycznia bo na ten dzień mam umowiona wizyte u swojego gin :) zinterpretujemy moje wyniki ..jestem ciekawa czy jakies badania jeszcze mi zleci i czy jakis plan działania bo juz luty/marzec chcemy zaczac dzialac :) teraz na glowie juz wesele..suknia..zamowilismy zaproszenia winietki itp..lista gości zrobiona i wyszlo nam nie 100-120 osob tylko 140...:) szok..

@angie. wychodzisz za mąż w 2018r? To będzie wiec dla Ciebie piękny rok :) może odłóżcie starania na razie i organizujcie na spokojnie ślub i wesele? To jest dużo stresów,nerwów a w ciąży to nie wskazane ;* nacieszcie się jeszcze sobą troszkę, dzieci jak się posypią tohurtem zobaczysz :)

@olaa90 Tak na poczatku lipca:) zdaje sobie z tego sprawe ale tak sir umowilismy i nie chcemy planów zmieniac..ale to beda starania takie bardziej na luzie i co ma byc to bedzie a jesli sie nie uda do tego czasu to na spokojnie po weselu :)

reklama
@angie. Super ;) ile bym dała żeby się cofnąć do tego momentu co Ty :D suknia wybrana? Pochwal się :)))))))) a ile strat na koncie kochana? Życzę Ci oczywiście,żeby to był przypadek... i kolejna ciąża była szczęśliwa ale zrób chociaż podstawowe badania, bo może jakaś pierdoła kuleje,która przed staraniami zwiększy szanse :) ja nigdy więcej nie dam sobie oczu zamydlić :)

Do góry