Totois30
Fanka BB :)
@anja93 faktycznie juz mi sie przypomnialo przepraszam wiesz jak jest z ta iloscia historii no ja strasznie byc chciala..ale objawy bede sobie wkrecac to pewne chyba ze uda mi sie o tym nie myslec co wole ale teraz po swietach w stronach M same dzidzie i kuzynki w ciazy strasznie mi smutno bylo i rano dzis.. W mojej rodzinie kazdy anty dzieci albo nie w zwiazku wiec chyba nie mialam problemu ale jak 4letni Wojtus zaśpiewał pastoralke to sie wzruszylam musialam sie starac zeby sie nie poryczec rodzina to taka wazna rzecz..zbieram kase zeby w razie czego pojechac do jakiegoś magika z Łodzi albo Rzeszowa, marze o rodzinie, ale dopoki nie zajdr w ciaze chce funkcjonować jak kiedys..a to trudne dla mnie czasem, nie wyobrazam sobie i nie rozpamietuje bo juz w ogole bym nie dala rady ale zwyczajnie mi smutno...w czw jedziemy na 3 dni do mojego rodzinnego miasta nad morzem zebym troche sie oderwala od myślenia moze, tam juz nikt z rodziny nie mieszka, 5 lat nie bylam moj M szuka pracy i tez mnie to meczy ale staram sie z nim nie klocic zeby staranka byly mile i zeby w ogole byly a u was jakies duze fochy?