reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@anja93 faktycznie juz mi sie przypomnialo przepraszam wiesz jak jest z ta iloscia historii;) no ja strasznie byc chciala..ale objawy bede sobie wkrecac to pewne chyba ze uda mi sie o tym nie myslec;) co wole ale teraz po swietach w stronach M same dzidzie i kuzynki w ciazy strasznie mi smutno bylo i rano dzis.. W mojej rodzinie kazdy anty dzieci albo nie w zwiazku wiec chyba nie mialam problemu ale jak 4letni Wojtus zaśpiewał pastoralke to sie wzruszylam musialam sie starac zeby sie nie poryczec;) rodzina to taka wazna rzecz..zbieram kase zeby w razie czego pojechac do jakiegoś magika z Łodzi albo Rzeszowa, marze o rodzinie, ale dopoki nie zajdr w ciaze chce funkcjonować jak kiedys..a to trudne dla mnie czasem, nie wyobrazam sobie i nie rozpamietuje bo juz w ogole bym nie dala rady ale zwyczajnie mi smutno...w czw jedziemy na 3 dni do mojego rodzinnego miasta nad morzem zebym troche sie oderwala od myślenia moze, tam juz nikt z rodziny nie mieszka, 5 lat nie bylam;) moj M szuka pracy i tez mnie to meczy ale staram sie z nim nie klocic zeby staranka byly mile i zeby w ogole byly;) a u was jakies duze fochy?

reklama
Małżeństwo to sztuka kompromisu. U nas jeszcze jej nie opanowaliśmy do końca, ale aktualnie nie ma fochów:p
Chociaż nie powiedziane, że nie będzie, bo ustaliliśmy z mężem, że nie mówimy o ciąży na tym etapie nikomu. Poprosiłam go żeby zadzwonił do swojego kuzyna i odwołał sylwestra. Pić nie będziemy, skakać też bym nie chciała, wolę się oszczędzać.
Miało być: nie idziemy, bo nam coś wypadło i musimy odwołać.
Mąż: nie idziemy jednak, bo w tej sytuacji to niewskazane. :szok:
Wczoraj siedzieliśmy z rodziną przy kolacji, ja z tą anginą. Mowie:dobra, idę się na chwilę położyć. Poszłam.
Tata:A co ona tak?
Genialny maż: aaa ostatnio źle się jakoś czuje.
Ponieważ w święta nie można nikogo dusić to dzięki temu się uratował.
Dylomata rasowy, że normalnie nie pogadasz:sorry:

@ivvonka mój M to ma tendencje do poruszania tematów tabu. Jak to się mówi zawsze coś doj...e. Np. Przy osobach z rudymi włosami przywali coś typu żebyś zryżał. I czesem nawet nie zauważy wpadki

@Totois30 dobra jesteś ;) i to od samego patrzenia na piwo...
@AgaB33 nieźle. :-DWesoło było chyba. A co do rudych gaf to kiedyś moja koleżanka coś podobnego strzeliła. Wróciła wkurzona do sali z jakąś sprawą od dyrekcji. Sie pytam:i jak poszło? A ona:nie zgodziła się, wiadomo-rude to wredne. I w tym momencie z pakamery wyszła druga koleżanka ze zmiany, ktora ma złotego męża, a za nią jej mąż, ktory do niej po klucze przyjechał.

Dobry wieczór :) do dziewczyn wcinających pyłek pszczeli / pierzgę - gdzie i jaki kupić ?
Ładuję w siebie witaminy, żeby przygotować organizm na styczniowe staranka.

reklama
Do góry