reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Olasec ufff....
Mi za to serce stanelo jak przeczytałam : O
Dobrze że jest ok [emoji8] może za dużo było , przesililas się troszkę może w kuchni albo coś , nie ważne leżeć i pachnieć; *

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@ivvonka ktoś musi :-) nie na darmo nazywali mnie naczelnym seksuologiem magazynu :-) a to dlatego, że mi się często wszystko z jednym kojarzy i ogolnie lubię sprośne dowcipy :-) ogolnie to jak się rozgadam to skończyć nie mogę. Taka tam wesoła osoba ze mnie. Zawsze wiarę pozytywną energią zarażałam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Dzień dobry w ten wigilijny dzień.
My z Wikim sami mąż w pracy ale niebawem wróci.
Ja zabieram się zaraz za smazenie ryb puki młody śpi mam ich trochę do zrobienia .

Potem będę po woli nas pakować i czekać na męża.

@Olasec zmrozilo mnie przez chwilę ale dobrze ze to nic poważnego domyślam się jak silny był twój strach .

Ja wczoraj już się kladlam spać i nagle Wiktor mama brzuszek mnie boli oho myślę zaczyna się święta idą ale zrobiłam mu ciepłej herbaty pomasowalam i zasnął mam nadzieję że to nic poważnego nie będzie i że już go nie będzie bolał brzuszek.

Kończę kawę i idę do kuchni .buziaki i jeszcze raz wesołych zdrowych radosnych Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich.

@mamcia2014 moją córcie też wczoraj brzuch bolał. Jeść zbytnio nie chciała. W nocy ze dwa razy coś krzyczała przez sen. Ale to.może z emocji czy Mikołaj przyniesie prezenty i znajdzie je rano pod choinką. Ciasteczka i mleko mu zostawilysmy. Jak ja kocham tego mojego skarba i jej spontaniczna radość.

Zrobiłam test: jeden popsulam, dugi nie wyszedł. Został mi tylko jeden i chyba zachowam go sobie na wtorek. @nadal nie ma. Plamien itd też brak. Spać dziś nie mogłam przez to testowanie eh...

reklama
@Olasec alez mnie nastaraszylas[emoji15]jejciu odpoczywajcie[emoji8]

@ivvonka albo kwestia przepisu[emoji5]m z luteina udany hahah[emoji16]namow go na zastrzyki mi robi M i jest o wiele lepiej tak.

Kochane zdrowych ,wesolych i szczesliwych Swiat[emoji8][emoji8][emoji5][emoji319][emoji319][emoji319]caluje wszytskie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry