reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@gosia100 no tak było tylko w 26dc to było. Dziś mam 27dc chociaż ta moja @ nie mogła się w zeszłym miesiącu rozkręcić więc może i 26dc to teraz jest. Kurczak bardzo chcę ale nie będę robić sobie złudzeń

reklama
@AgaB33 przykro mi bardzo kochana :(

Ja bigos przegotowac musiałam obiad mam pościel zmieniłam pranie zrobiłam poskladalam poprzednie posprzątalam po młodym a i tak znowu wszędzie zabawki ehhh ale lubię ten jego nieład artystyczny mam co robić. Jutro robię śledzie w sobotę kluski z makiem a w niedziele smaże ryby.
Moje dziecko grzecznie się bawi .

aniol-na-boze-narodzenie-ruchomy-obrazek-0013.gif

Jest taki czas, co łzy w śmiech zmienia. Jest taka moc, co smutek w radość przemienia. Jest taka siła, co spełnia marzenia. To właśnie magia Świąt Bożego Narodzenia.

Moje kochane, dla jednych z Was bedzie to czas radosny, czas w którym bedzie sie liczył cud, którego dane nam było doświadczyć, ale znajdą sie tez wśród nas osoby, którym spłynie po policzku łza... łza słona i gorzka bo to jeszcze nie był TEN ROK, bo to jeszcze nie te świeta przepełnione gwarem dzieci (mi sama sie ciśnie gdy to piszę) Jednak z całego serca głęboko wierzę i życzę Wam serc przepełnionych miłością i nadzieją oraz spokoju w duszy. Tylko my wiemy jak trudny okazał się los. Jestem juz z Wami przeszło 3 lata a czas pokazuje, że jednak w przewazającej mierze wygrywamy z nim i z takim przesłaniem do Was piszę i tego moje kochane w swoim i w imieniu tworzacych to dzieło życzę :) Asia

Załączniki

• aniol-na-boze-narodzenie-ruchomy-obrazek-0013.gif
    aniol-na-boze-narodzenie-ruchomy-obrazek-0013.gif
    95,3 KB · Wyświetleń: 415
@AgaB33 aj..ale to dzien przed terminem to nie tak az szybko ale sluchajcie teraz Agi nie robmy przed terminem no chyba ze mega objawy bezdyskusyjne jak u @Marika92 ;) Aga a moze jeszcze @ nie przyjdzie zagniezdzenie moze trwac do 12 dni.tule i najwyzej chwilka przerwy M sie doleczy i znow zaczniecie a moze bedziecie mogli caly czas sie starac..na spokojnie nie martw sie tylko:) @miloscwczasachpopkultury nowe leki konsultuj z lekarzem, a luteina na receptę;)

Ostatnia edycja:
No właśnie u nas to prawdopodobnie ostatni cykl starań na nie wiadomo ile, stąd ta nerwa ale może faktycznie mam mieć jedno dziecko. I tak sobie z nią nie radzę. Widocznie nie jestem stworzona do macierzyństwa... nic, nie ma co się uzalac nad sobą. @Totois30 jestem dwa dni przed @. Każdy jest indywidualny może dziewczynom wyjdzie wcześniej, nie wiem. Mi nigdy nie wychodził. Przed porodem miałam cykle w cały świat ale tak w granicach 31-35 dni. Test ciążowy wyszedł mi dopiero w 41dc. Także 6 dni po terminie @. A teraz w 31dc wyszedł dopiero gdzie cykle jak od zegarka 28dni

@Calineczka24 podejrzenie gestozy, czyli zatrucia ciazowego, ktore moze prowadzic do stanu przedrzucawkowego i rzucawki. To dosc niebezpieczne dla dziecka i mamy. To narazie podejrzenie. I tak cala ciaze tego pilnowalam, bo mam genetyczne predyspozycje do tego. Teraz juz koncowka, wiec w razie koniecznosci natychmiastowego rozwiazania ciazy mlody jest bezpieczny, wiec zupelnie nie panikuje. Tylko troche nienajlepiej sie czuje. To moze jednak wynikac z przeziebienia, ktore chyba w koncu wygralo.
Ciesze sie, ze sa ciaze, ktore ida latwiejszym torem. W sumie to i tak swietnie swoja przeszlam, wiec nie mam co narzekac. A na twoje plecki polecam pilke i raczki twojego m. Niech ci troche pomietosi. To naprawde pomaga.

@kropkikreski4 mutacje robisz w dowolnym momencie. To genetyka, wiec ogolnie nic nie ma juz na to wplywu

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Calineczka24 podejrzenie gestozy, czyli zatrucia ciazowego, ktore moze prowadzic do stanu przedrzucawkowego i rzucawki. To dosc niebezpieczne dla dziecka i mamy. To narazie podejrzenie. I tak cala ciaze tego pilnowalam, bo mam genetyczne predyspozycje do tego. Teraz juz koncowka, wiec w razie koniecznosci natychmiastowego rozwiazania ciazy mlody jest bezpieczny, wiec zupelnie nie panikuje. Tylko troche nienajlepiej sie czuje. To moze jednak wynikac z przeziebienia, ktore chyba w koncu wygralo.
Ciesze sie, ze sa ciaze, ktore ida latwiejszym torem. W sumie to i tak swietnie swoja przeszlam, wiec nie mam co narzekac. A na twoje plecki polecam pilke i raczki twojego m. Niech ci troche pomietosi. To naprawde pomaga.

@kropkikreski4 mutacje robisz w dowolnym momencie. To genetyka, wiec ogolnie nic nie ma juz na to wplywu

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O kurczaki.. :( no to faktycznie kiepska sprawa. To musisz jakieś badania pod kątem tego zatrucia zrobić?
M mnie wymasował z rana i ból przeszedł :)
Masz juz plan porodu napisany?

Do góry