reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny!!
Chcialam Wam zlozyc najserdeczniejsze zyczenia.
Zdrowych, Wesolych Swiat Bozego Narodzenia :*
Mamuska szczesliwego i szybkiego porodu.
Staraczka upragnionych dwoch kreseczek. Bez stresowej ciazy.

Dzis zaczynam maraton i nie bede miala czasu pisac
Pozdrawiam buziaki :*

☆ Walczyć o marzenia ☆

reklama
@paulabraczo12 słuchaj @roxie123 bo dobrze prawi. Może w tym momencie tego nie czujesz bo to świeża sprawa ale naprawdę będzie dobrze. Kolejnym razem się uda. Nie można tak się załamywać. Mam znajomego który wkurzajaco w takich sytuacjach powtarza: "pamiętaj mogło być gorzej". Musisz cieszyć się tym co masz: zdrowiem bo to najważniejsze, mężem, rodziną, trzeba czerpać radość z każdego dnia bo przemijają i nigdy nie wrócą. Odrzucić smutki, cyc do przodu i ciesz się tym co masz.
Staram się bo wiem, że mam dla kogo.. ale nie idzie tak Od razu dojść do siebie, wierzę, że z czasem będzie lepiej i może w przyszłe święta będę cieszyć się dużym brzuszkiem :)

Czytam po trosze Wasze historie...ale nie jestem w stanie wszystkiego więc wybaczcie jak będę dopytywac [emoji4] ;*

@paulabraczo12 nasza droga nie jest prosta...ale im trudniej do celu tym bardziej jesteśmy silniejsze mimo , że wydawałoby się inaczej. Ja teraz robiłam badania trochę bardziej skomplikowane i chodzę do doktora Przybycienia mam nadzieję ze dobrze pokieruje tym wszystkim...

Dziewczyny wynik z komórek NK prawidłowy [emoji4]... czekam na resztę...strach się bać co powychodzi a może nic nie wyjdzie nie wiem co lepsze

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 wiadomo że jak coś wyjdzie to rozjaśni się skąd niepwodzenia, lekarz odpowiednio pokieruje. Jednak właśnie najlepiej aby Ci tam.nic złego nie powychodzilo. I tego Ci życzę. Trochę się tu działo ostatnio, sporo nowych osób. Co jest dolujace ze ciągle nas wiecej.

Widzę właśnie ale wiecie co lekarz do którego teraz poszłam ma rocznie ponad 15tys par... jeden lekarz to sobie wyobraźcie.
On już nam powiedział co jest grane a badania po to aby wiedzieć jakie leki wprowadzić...
Jak to pół żartem mówił uczulona jestem na męża jak większość kobiet [emoji12]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@AgaB33 nie tak miało być :( może jeszcze dobrze zarodek się nie zagnieździł? W sobotę termin @? Mówiłaś że ostatnio też miałaś podobnie? Że beta negatywna a później okazało się że ciąża :)

Do góry