A kiedy ma @ przyjsc?Nadal moja interpretacja jest kiepska. Niestety bol piersi minal.
reklama
Totois30
Fanka BB :)
@olaa90 nie badalam mutacji, zyje w nieświadomości..na razie kwas i b12 wyszly w normie wiec za jakis czas powtorze razem z homocysteina, szkoda mi kasy na mutacje a gin mowi ze i tak mi heparyne bedzie dawal a biore femibion a tam kwas foliowy metylowany w razie czego.na razie zostane z planem gina przynajmniej na te pare cykli staran potem najwyżej sie zastanowie @Frezja_1 przytulam i 3mam kciuki za najlepsze działania ziolek:* @roki_1991 ja nic o tych badaniach nie wiem..dobrze ze dziewczyny ogarniaja temat: )
olaa90
W srode.A kiedy ma @ przyjsc?
Spoko w takim razie. Poczekaj do srody i wtedy powtorz. A cos czuje ze wtedy ta 2 kreska bedzie juz lepiej widoczna. A robilas teraz czy z porannego moczu? Mozesz powtorzyc jeszcze jutronz porannego.W srode.
Totois30
@halinkap chyba musisz poczekac do dnia@ oby nie przyszła, albo jutro pojsc na bete @olaa90 jestem po 1 stracie wiec teoretycznie i po moich dobrych wynikach moglby mi nic nie dawac i mowic zebym za duzo nie czytala ale z 10 lat temu leczylam sie na jakies problemy immunologicznie, rok czasu fatalnie sie czulam, stawy bolaly, sztywnosc rak, guzki, leczyli mnie arechina i po roku przeszlo wszystko zaczelam cwiczyc i jeszcze w te wakacje bylam megasprawna, crossfity capoeira,70 km na rowerach w 1 dzien, rozne wygibasy a teraz znow cos sie obudzilo po tej ciazy, w marcu ide na tydz szpitala na badania, a heparyne mi da bo na takie lekkie autimmunologie daja. Toczen i inne powazne wykluczone i niewiadomo co mi jest mysle o sterydzie chociaz to mocny shit ale lekarze mowie niet niet niet, ze tylko heparyna i kaza sie starac chociaz czuje ze cos sie dzieje no ale gin i jego zona reumatolog(znalazlam dobry pakiet wiedza w jakim jestem stanie. Na razie nikt nie zaleca mi zadnego leczenia i tak sama wymeczylam ten szpital ale nie poprawia mi sie wiec chcialabym zeby sprobowali znow mnie zdiagnoziwac.10 lat temu wypisali mnie z bydgoszczy bez diagnozy no ale przeszło wszystko...ech
Nie mam pojecia. Ale mnie zaispirowalas. Porownam swoje suplementy i policze wszystkie dawki. [emoji16]Dziewczyny, takie pytanko małe. Co będzie lepsze - prenatal uno czy pregna plus?
@Titois30 dziwne to co piszesz... czasem lekarze nie potrafia znalecz co nam dolega, bo mysla stereotypowo. Mam jednak nadzieje, ze nic powaznwgo Ci nie dolega. Na pewno to nic powaznego. Ale zawszs warto sie przebadac ponownie.
reklama
Olasec
@roki_1991 ja biorę prenatal uno więc ten polecam. Skład bardzo dobry.
@hona tak, pamiętam skąd pochodzi Twój mąż. Skoro trafiła się okazja to faktycznie żal nieskorzystac. Mówisz, że synek na rózgę tylko zasługuje? Mój czasem też
Dziewczyny kochane jestem pewna, że nowy rok zaowocuje dla każdej pięknymi kreseczkami na testach
@hona tak, pamiętam skąd pochodzi Twój mąż. Skoro trafiła się okazja to faktycznie żal nieskorzystac. Mówisz, że synek na rózgę tylko zasługuje? Mój czasem też
Dziewczyny kochane jestem pewna, że nowy rok zaowocuje dla każdej pięknymi kreseczkami na testach