reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej wczoraj nie miałam już siły na pisanie. Byłam u teściowej a tam było malowanie i potem razem z tesciowa mylam podłoge i listwy przypodłogowe ręce mnie bolą jak nie wiem .No ale trochę się poruszalam;) .

Teraz dopiero z łóżka wyszłam nie zdążyłam jeszcze doczytac tyle naprodukujecie zawsze że potem nie nadążam ale to dobrze że jest ruch na wątku.

Jeśli są nowe Aniolkowe mamusie to witam was serdecznie kochane i rozgoscie się.

Czas na kawę poranną.
Pozdrawiam wszystkie.

Jaki świat jest mały, tylko szkoda, że poznajemy się w takich okolicznościach..
Owszem szkoda że przy takich smutnych okolicznosciach.....ja bym miala prezent prawie urodzinowy bo sama urodzilam sie 8 lipca a termin mialam na 20 :-(

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Ja mam prenatal uno.on ma choline.

Dziewczyny ja znikam na jakis czas, moze wrócę, moze nie... ZobacZymy. Mysze sie odseparowac od tematu ciąża- poronienie.

Trzymam kciuki za Was wszystkie i na Święta zycze Wam duzo spokoju, cierpliowosci i miłości a nowy rok niech Wam przyniesie najpiekniejszy 3,5 kg prezent, który sprawi, ze juz zawsze bedziecie mialy powod by wstac rano z łóżka, i który sprawi, ze pojawi sie usmiech na Waszych ustach nawet w najgorsze burzowe dni.
Pa pa!:) Wasza Frezja

Wyobraźcie sobie że na tej mojej wsi jest tragedia. W dwóch szpitalach w dwóch różnych miastach oddalonych ode mnie ok 32km w jedną stronę lekarze nie mają o tym pojęcia i nie podejmą się pomocy. Dzwoniłam i rozmawiałam z lekarzami czy jest ktoś taki wśród nich. NIE MA. Muszę uderzać na Łódź

@Frezja_1 szanuję Twoją decyzję. Tobie również życzę tego samego i co tylko jeszcze zapragniesz. Wesołych świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego roku

reklama
Do góry