reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

O no patrz wszystko podobne nawet wojewodztwo w ktorym mieszkamy :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Może w tym samym czasie będziemy niedługo chodzić z brzuszkami :tak::)

reklama
@Frezja_1 kochana rozumiem i tobie również życzę wszystkiego co najlepsze na te święta i Nowy Rok trzymaj się cieplutko.

Ja dzisiaj znowu odpalam torpede w tyłku i biorę się za ćwiczenia wieczorem przez te 3,4 dni spadł mi 1 kg zostal jeszcze jeden do zwalenia i będzie git a jak się uda więcej to też nie będzie źle.

Która z Was ma Noworoczne postanowienie żeby się ruszać i zdrowo jeść ręka w górę a ja sobie zapisze wasze nicki bo już mi się placze która to która tyle nas tu i będę was dopingowac kobiety bo jak nie my to kto damy radę wspólnymi siłami będziemy się lepiej czuły będziemy bardziej sprawne i przybędzie nam energii .

A wszystkim brzuchatkom życzę kg ciążowych nie przejmujcie się że rośniecie ja też się nie przejmowalam tylko rosłam i pierwsze 2 lata po porodzie dalej rosłam bo dziecko było najważniejsze a teraz już jest starszy to mogę się poruszać a jak ktoras z Was po porodzie będzie potrzebowała motywacji to jestem do usług.

No i to tak odemnie a każdej nowej Aniolkowej mamusi życzę zdrowego bobasa spokojnej ciąży i dużo zdrówka bo to najważniejsze jest .

No i staraczki trzymam za Was mocno kciuki .

@roki_1991 A ja biore femibion:D i tam tez jest D3:D @Frezja_1 do rychłego zobaczenio-uslyszenia:) pisaj czasem co u Ciebie:) @AgaB33 masakra..kurcze to powodzenia w poszukiwaniach :*
Ja dzis troche padnięta dostalam leki na infekcje tchawicy..moze trza bedzie antybiotyk, no nic oby przeszlo buziaki Wam!

@AgaB33 rany ja mam dzis to samo, zasypiam na stojaco! I ziewam prawie non stop :D pogoda taka
@mamcia2014 ja od Nowego Roku zabieram sie za zdrowe odzywianie, zero fast foodow koniec kropka :D z cwiczeniami moze podziekuje, bo nigdy nie mam na tyle zapalu zeby kontynuowac po paru ostrych treningach, ale zero niezdrowego zarcia :D
Chociaz taka mala pizza raz na 3 miesiace? :D to na pewno :D

reklama
Do góry