reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@olaa90 kiedys kupowalam gotowe z marwita. Ale kupilismy wyciskarke wolnoobrotowa wiec daje dwa buraki i jabłko samo sie robi;) wychodzi jedna szklanka a poje tak co drugi dzien ostatnio rzadziej ale znowu wroce do picia. szybciutko i myje sie tez szybko. Ola ja rowniez nie mam dzieci i tez najpozniej do 8 tyg mialam ciaze ja nawet zarodka nie

reklama
@olaa90 w pierwszym przypadku ciąża donoszona. Dzień przed terminem rodziłam. A teraz taki numer. Zdążyłam dwa razy uslyszev serduszko....ech no co zrobić....trzeba pozbierać się i żyć dalej. Aniołki zawsze będą w naszej pamięci. Musimy dać radę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

@zosiak @Elodia a badania robicie? Macie już jakaś diagnozę? :)

Ja staram się o tym myśleć trochę w ten sposób,ze matka natura psikusa mi sprawiła i nie było tam dzidziusia bo coś się nie połączyło... o wiele łatwiej mi tak jest... wyslalalismy to, co z zabiegu udało się uzyskać do poznania do genesis i mąż obiecał ze nigdy nie powie mi jaka była płeć...

@olaa90 ja żadnych badań nie robilam a na genetyczne badania maleństwa nie stac mnie bo to jednorazowy wydatek 1000 zl,tak mi w szpitalu powiedzieli. Po1 poronieniu z reguly nie robiią badać ani zaden lekarz nie zleci, chyba że rpbi się je na wlasną rękę tylko z tego co tu dziewczyny pisaly toteż tania rzecz nie jest. Tak że jeszcze zobaczę czy dzieki zmianie pracy uda mi się odłożyć kasę na te badania. A tu jeszcze ślub w sierpniu tak że spory wydatkowy rok nas czeka no ale to nic. Damy radę.

Doczytalam ze do Poznania wyslaliscie material do badania....jestes z Poznania lub okolic?

f2wlk6nllyt56xuu.png

@Totois30 swoje mieszkanko to tez fajba sprawa, wiadomo wszedzie dobrze ale u siebie najlepiej :) :D no marzy mi sie maluch w tym domku,marzy...ale czasem jest tak ze jak w jakiejs kwestii idzie nam pomyslnie to czasem w innej totalna klapa. I boje sie zebysmy nie zostali w nim kiedys sami.. Ale no trudno, jednak licze na maly łud szczescua i moze masz i racje ze beda u nas te upragnione brzuszki kiedys :*
@olaa90 rowniez sie z Toba witam. Wiesz moze jaka byla przyczyna strat w Twoim przypadku?

@Elodia o wychodzisz za mąż <3 cudownie!!
Tak, o ile będzie się dało zbadac materiał to mamy zapłacić 850zl, już na ten moment wydałam ok 2 tys bo wszysyko robię prywatnie... nie wspomnę o wizytach bo w przeciągu samego miesiąca wydałam 600zl bo mi kazał lekarz 1x tydzień przyjeżdżać... a ciąża i tak się nie rozwinęła ;( a jeszcze tyle przede mną... dobrze, ze oboje z mezem dobrze zarabiamy, ale mamy jeszcze studia wiec kosztów więcej z miesiąca na miesiąc... ale choćbym miała wziąć na to kredyt, nie zajdę w następna ciąże dopóki nie będę mieć pewności, co mi kuleje... za dużo mnie to kosztuje, tym bardziej ze jestem matka Polka przedszkolanka - uczę i wychowuje cudze dzieci a swoich mieć nie mogę... najbardziej mnie boli to, ze zachodzę od strzała... przy każdej pierwszej próbie... wolalabym Aby trwało to dłużej,ale żeby choć trochę z górki było... jestem z Podkarpacia.

@olaa90 wprawdzie tylko cywilny i małe przyjęcie będzie ale wydatek i tak spory. Bo tu lokal na przyjecie sukienka obraczki fryzjer paznokcie no i sukienka dla córki a to już 11 lat będzie miala w momencie ślubu.
Na Podkarpaciu mam kilka ciotek. Sama z Opolskiego pochodzę a mieszkam w Poznaniu :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

@anja93 hej, niestety nie. Zrobiłam już wiele badań, na razie wyszła mi mutacja genetyczna Mthfr 1298 i b.niski poziom wit D - 20. Ale coś mi mówi,ze ten mthfr nie jest przyczyna bo większość dziewczyn jeśli traci przez to, to na późniejszym etapie... gdy serduszko już jest i przyczyna jest Wtedy jakiś zakrzep... u mnie chyba grubsza sprawa... ;/ aż się boje...

reklama
Do góry