reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 współczuję bólu ja pamiętam jak mnie bolało i się ze mnie lało po zabiegu ja mówię przy wyjściu ze ze mnie nadal coś leci już po zabiegu a lekarz wydaje się pani czujecie ?
Potem to jakoś ustalo ale nadal krwawilam i poszłam do gina prywatnie i on mówi do mnie ze jak w ciągu tygodnia to nie ustąpi to kolejny zabieg ale ustąpiło samo .

No i co kolejny trening za mną dziś też nie odpuścilam miałam wagę 62 teraz mam już 64 rośnie a to źle bo ja mam też z tą tarczyca przeboje i bez ruchu będę tyla więc nie mogę odpuścić. I już jestem po kolacji dziś już nic nie jem ,a pewnie będzie mi w brzuchu burczec.

reklama
@nynnus26 testu żadnego w domu jak na złość nie mam. No trudno. Czekam zatem bez stresu na @ za miesiąc.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

@Totois30 nie wiem czemu u mnie tak to jest. Ale jeśli faktycznie byłaby to @ to będę zadowolona. Choć u mnie cykle zawsze były długie bo 30-31, a tu dziś 21 dzień od zabiegu. Zobaczymy. Będę robić ana2 i chyba te beta2glikoproteinie, bo tego nie zrobiłam. Ale na pewno nie jutro, bo straciłam dzisiaj spokojnie ze 3 litry krwi jak nie więcej... Jakby ktoś kran odkręcil, masakra. Ale już troszkę lepiej, udało mi się wziąć prysznic i leżę sobie dalej w łóżeczku pod kocykiem :)
Moim lekarzem nie jest przybycień. Chodzę do lekarki u siebie w Bielsku, jest złota kobieta i mam nadzieję że uda mi się przy niej urodzić dzieciątko :) wczoraj dostałam namiary od koleżanki do super lekarza, który zajmuje się naprotechnologia. Wiem że to trochę nie masz problem, ale podobno przebadal ja wzdłuż i wszerz, wypytał o wszystko, wizyty trwały nawet 3 godziny!! Wiec konkretny lekarz, choć specyficzny. Wizyta nawet o północy była :p napisze do niego maila, bo skoro ma taką wiedzę to warto zapytać, a może poleci jakiegoś specjalistę tu bliżej, bo on przyjmuje w Skoczowie, więc blisko mnie :) i chyba też w profamilii w Katowicach.
Staram się myśleć pozytywnie, a czuję się dobrze z myślą że robię dużo w kierunku diagnozy :)
@mamcia2014 niektórzy lekarze to masakra nie lekarze. Ale na szczęście dziś była moja lekarka :) gabinet zabiegowy wyglądał jak rzeźnia po tym jak wstałam z fotela, ale co tam :p dałam radę :) a krwawienie po zabiegu tydzień czy dwa się zdarza i czasem zależy od organizmu. Tylko ja po zabiegu ani plamki po dobie od zabiegu nie było aż do nocy...

Jej, ale elaborat, sorki ale mam dziś tyle emocji w sobie ze nie mam ich gdzie wyrzucić :p

Macie racje dziewczyny, kiedys tez na to wpadlam i zapomnialam:D faktycznie tak moze byc rozbe sa charaktery i wrazliwosc. A dziewczyny slyszalyscie o gin marku litmanowiczu z wawy?

W sumie macie rację z tym. Jak ktoś powie nie chce mieć dzieci to ucina się dociekanie, ale z drugiej strony naraża się na nagonkę "jaka ona jest bez serca, nie chce mieć dziecka". Także wszystko ma plusy i minusy...
Powiem wam że ja nauczyłam się jakoś o tym mówić. I nie jest to dla mnie temat tabu, choć czasem robi mi się smutno i trochę sobie popłacze w poduszkę albo w rękaw M jeśli jest obok. To przychodzi z czasem, albo wcale, ale u mnie tak jest :)

Mi było ciezko przyznac sie, ze nie moge zajsc w ciążę, bo czulam sie przez to gorsza. Wolalam powiedziec, ze jeszcze nie teraz i niestety niektorzy mnie oceniali, krytykowali.

@roki_1991 ale mowisz o wszystkim? Ja rodzinie nie chce mowic, nie chce mowic ludziom ktorzy nie mieli z tym kontaktu, nie wiedza jakie moga przyczyny i jeszcze powiedza mi cos przykrego. Ja nie wiem jak ucinac ale nie mowic ze nie chcemy tylko ze jak bedzie to bedzie dzidzia ale to nie zbrzmu zbyt ładnie ale dokładnie to chce przekazać tylko nie wiem jak to ładnie ubrac w slowa:)

reklama
Witam was dziewczynki, jestem tutaj nowa i chętnie zostanę z Wami jakiś czas... podczytuje was od 2 dni i bardzo pozytywna atmosfera u was panuje :) jestem kilka dni po zabiegu - mam na swoim koncie 2 straty, 0 dzieci...

Do góry