@anja93 dokladnie z ta kolezanka mamy znajomych, co jak sie hajtalismy, to mowili wszystkiego dobrego byle nie dzieci
my jestesmy zaprogramowane juz niestety lub stety na to pragnienie, no szczegolnie po stracie, ja sie martwie swietami a zapomnialam zenu mnie wszystkie kuzynki starsze i kazda bez dzieci
jedna 35 lat super malzenstwo od chyba 7 lat sa swietni, uwielbiam ich ale ona mowi ze po prostu niegdy nie przepadala za dziecmi, nie chciala brac na rece i nie chce swoich. Ja od zawszw chciałam, jestesmy bardzo podobne a tu taka diametralna roznica ale szanuje chociaz nie rozumiem naprawde.czesto sie pytam czasem jeszcze raz bo mysle dlaczego nie moge tego zrozumiec no ale wciaz nie rozumiem
brzuszki u nas beda
super zapowiada sie domek
My myslelismy kiedys o domu, ale stwierdzilismy ze zbyt zalatani jestesmy i to wieczna skarbonka, a zeby wykonczyc to juz w ogole ale super sprawa, plusow multum, na pewno za pare lat bedziecie dumni ze swoim domkiem a w nim maluch albo i drugi
my kupilismy mieszkanie w bloku wiec mamy spokoj ale w spokojnej okolicy, zielono pod oknem, jestesmy zadowoleni
@roki_1991 a co u Ciebie moze wplywac na takie krwawienia po zabiegach? Pisalas ostatnio o powiklaniach, ja samoistnie ostatnio, 2 dni jak okres po 2 dniach zabieg i juz troche plamienia tylko po 28 dniach przyszedl normalny@ u mnie krotki i prawie bezbolesny, pamietam jak kazali robic zabieg bo sie nie oczyscilam to mnie szlag trafial ze jeszcze przy tym wszystkich musze poswiecac dzien w tyg i w ogole latac po szpitalach, dzielna jestes, Ciebie to naprawde wszystko wzmacnia i zagrzewa do walki:* mam nadzieje ze zaraz odzyskasz sily i ze to byl @ i ze te ana nie wyjda dalej a jakie badania jeszcze robisz? I Twoj lekarz to przybycien? Kiedy jakas wizyta?
@Elodia tez mysle ze sie goi, nie znam sie na owu po zabiegu ja w ogole o tym nie myslalam ,,czekalam do pierwszej@ bo moglam czekac i 6 i 7 tyg , ja w ogole 2 tyg sie nie przytulalam z M bo sie balam
@Aggs chyba nie miala zabiegu wiec u niej moze cykl normalny od razu, ale po stracie tez endometrium zrujnowane wiec i tak biologia zdecyduje czy dzidzi mialoby sie gdzie zagniezdzic czy organizm potrzebuje wiecej czasu
kazda z nas jest inna i co Aggs staraliscie sie??