reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@anja93 troszkę strachu i bólu fizycznego dzisiaj było, to fakt. Mam nadzieję że już będzie lepiej :) niby osobiście się nie znamy, ja przynajmniej nie znam nikogo osobiście, ale wszystkie przeszłysmy przez to samo, wszystkie sobie kibicujemy i wszystkie się o siebie wzajemnie martwimy, co jest zrozumiałe w naszej sytuacji, bo kto nas zrozumie lepiej jak nie te, które przez to przeszły :) a co do wprowadzki, to nie mów hop, bo może akurat wprowadzicie się już w trojeczke, czego Ci życzę ;)

reklama
Laski.jestem tydzień po zabiegu i czuję jakieś kłucia czy ciągnięcia w prawym jajniku. Czyżby owu mi się zbliżala.....nie za szybko?

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

@Elodia wydaje mi się że na owu to jest jeszcze za wczas. A po zabiegu może coś tam delikatnie pobolewac wydaje mi się, także spokojnie :)
Edit: zauważyłam właśnie datę waszego planowanego ślubu. Szkoda że nie tydzień wcześniej, bo trafiłabyś w moje urodziny :D

@roki_1991 tak się zastanawiam bo tu ktoras wstawiala zdjecie pozytywnego testu owu a po poronieniu byla zaledwie 3 dni wczesniej niz ja. Ale moze faktycznie cośtak tylko pobolewa bo sie tam goi.

f2wlk6nllyt56xuu.png

@Elodia kurde, nie powiem ci na sto procent. Po prostu wydaje mi się to dziwne... Nie do końca wiem na jakiej zasadzie działa test owu, bo np ciążowy jakbyś teraz zrobiła to też byłby pozytyw, bo beta jeszcze nie spadła... A ze testy owu pokazują też często ciążę, to wydaje mi się że jest szansa żeby wynik testu był spowodowany stracona ciąża. Ale nie znam się na tyle żeby mówić na pewno. To tylko moje przemyślenia :) sama nigdy nie używałam testów owu

Ja kilka razy uzywalam testy owu ale po kilku nieudanych dyklach to olałam. Masz pewnie rację, że test ciążowy by mi jeszczw ciążę wykazal chociaz tydzien po zabiegu....? Zobaczymy kiedy wredna małpa pierwszy raz zawita :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

@roki_1991 no to byc moze i u mnie tak jest. Bete tylko dwa razy na początku badalam tak że nie mam pojecia jaka byla jej wartosc przy zabiegu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

@anja93 dokladnie z ta kolezanka mamy znajomych, co jak sie hajtalismy, to mowili wszystkiego dobrego byle nie dzieci:D my jestesmy zaprogramowane juz niestety lub stety na to pragnienie, no szczegolnie po stracie, ja sie martwie swietami a zapomnialam zenu mnie wszystkie kuzynki starsze i kazda bez dzieci:D jedna 35 lat super malzenstwo od chyba 7 lat sa swietni, uwielbiam ich ale ona mowi ze po prostu niegdy nie przepadala za dziecmi, nie chciala brac na rece i nie chce swoich. Ja od zawszw chciałam, jestesmy bardzo podobne a tu taka diametralna roznica ale szanuje chociaz nie rozumiem naprawde.czesto sie pytam czasem jeszcze raz bo mysle dlaczego nie moge tego zrozumiec no ale wciaz nie rozumiem:) brzuszki u nas beda:) super zapowiada sie domek:) My myslelismy kiedys o domu, ale stwierdzilismy ze zbyt zalatani jestesmy i to wieczna skarbonka, a zeby wykonczyc to juz w ogole ale super sprawa, plusow multum, na pewno za pare lat bedziecie dumni ze swoim domkiem a w nim maluch albo i drugi:) my kupilismy mieszkanie w bloku wiec mamy spokoj ale w spokojnej okolicy, zielono pod oknem, jestesmy zadowoleni:) @roki_1991 a co u Ciebie moze wplywac na takie krwawienia po zabiegach? Pisalas ostatnio o powiklaniach, ja samoistnie ostatnio, 2 dni jak okres po 2 dniach zabieg i juz troche plamienia tylko po 28 dniach przyszedl normalny@ u mnie krotki i prawie bezbolesny, pamietam jak kazali robic zabieg bo sie nie oczyscilam to mnie szlag trafial ze jeszcze przy tym wszystkich musze poswiecac dzien w tyg i w ogole latac po szpitalach, dzielna jestes, Ciebie to naprawde wszystko wzmacnia i zagrzewa do walki:* mam nadzieje ze zaraz odzyskasz sily i ze to byl @ i ze te ana nie wyjda dalej a jakie badania jeszcze robisz? I Twoj lekarz to przybycien? Kiedy jakas wizyta?:) @Elodia tez mysle ze sie goi, nie znam sie na owu po zabiegu ja w ogole o tym nie myslalam ,,czekalam do pierwszej@ bo moglam czekac i 6 i 7 tyg , ja w ogole 2 tyg sie nie przytulalam z M bo sie balam :D @Aggs chyba nie miala zabiegu wiec u niej moze cykl normalny od razu, ale po stracie tez endometrium zrujnowane wiec i tak biologia zdecyduje czy dzidzi mialoby sie gdzie zagniezdzic czy organizm potrzebuje wiecej czasu:) kazda z nas jest inna i co Aggs staraliscie sie?? :)

reklama
@Elodia zrób test ciążowy i będziesz wiedziała. Jak będzie pozytywny tzn że jeszcze bol po zabiegu a jak negatyw tzn że owu może się zbliżać.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry