reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

A do mnie właśnie zawitało krwawienie, chyba po zabiegu... Leje się ze mnie jak z wiadra brzydko mówiąc, brzuch boli okropnie. Wzięłam 2xnospę zobaczymy czy to coś da. Póki co od pół godziny próbuje zasnąć i coś nie idzie :( oj coś czuję że będzie ciężko.... Jakieś sprawdzone sposoby na ból brzucha jak na @ ?? Jakiś termofor czy coś?? Bo czuję że będzie nie wesoło :(
Mi pomagał termofor i nospa max w pakiecie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
@nafoczka wymieniam co dwie godzinny.... Ale teraz jestem spokojniejsza troszkę :) a jeśli to faktycznie @ to mam tydzień zwolnienia jeszcze więc dam radę w domku. Pamiętam pierwsza @ po poprzednim poronieniu, to było to najgorsze czego doświadczyłam przy wszystkich @ . Ale moja gin powiedziała że spokojnie to może być już @
@Destino to prawda, jestem spokojniejsza choć dalej mocno się leje i skrzepy jeszcze lecą, ale na usg nie wyglądało to niepokojąco, także jest mi lepiej :)
@Elodia dzięki, już jest lepiej przynajmniej póki co :)

@roki_1991 tak to jest jak sie na forum nie wchodzi na bieżąco hehe. Mialam kilkadziesiąt stron do nadrobienia w kilku wątkach:-) produkcja pełną parą idzie można by rzec :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Dzisiaj mam jakis okropny dzien ogolnie ten grudzien jakis kiepski wszystko w domu albo psuje mi sie albo ja popsuje dzisiaj przypalilamladniutka firanke zalezko do niej przywarlo no masakra :( ostatanio budzik i tak w kolko maz mnie tez dzisiaj zdenerwowal i sie poklocilismy bo caly dom na mojej glowie. Wydatkow sporo a jeszcze nowe przybywaja. Dziekuje Wam za wsparcie.

@zosiak tak to niestety jest. Czasami chcemy my np przyoszczedzic a tu ostatnio teflon na patwlni pozdrapuwany i toster sie zepsul i trzeba bylo nowe kupić :-/ moze nie są to rzeczy najdroższe, ale jednak nieplanowany wydatek to byl.

f2wlk6nllyt56xuu.png

@Elodia no wlasnie czlowiek oszczedza itp a tu takie cos moj telefon tez zaczyna sie psuc ale naszczescie za pol roku konczy sie umowa. Ale znowu musze wymienic okulary bo te sa takie porysowane dentysta tez czeka bo zeby mi sie posuly hurtowo jakis ewenemen ze mnie.

@zosiak ja w marcu w tym roku miałam mega nieplanpwany wydatek. Okulary moje pierwsze. I 557 zł poszło sie z oszczednosci kochać :-/ tak samo dwa razy odwiedzilam nocna pomoc dwntystyczna (prywatna) i tez na dwa razy poszlo sporo kasy :-/ a w zeszlym roku we wrzesnou wydałam prawie 800 zl na kanalpwe leczenie JEDNEGO zęba :-/ i jak tu niby coś mieć zaoszczedzone jak kredyty trzeba spłacać a to co się odlozy i tak zaraz się wyda bo coś nagłego wyskoczy :-/ teraz na szczescie zmienie prace wiec bedzie odrobine lepiej niz bylo i moze w koncu uda sie odlozyc chociaz te glupie 50 zl miesiecznie lub stówę

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
Do góry