reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

A do mnie właśnie zawitało krwawienie, chyba po zabiegu... Leje się ze mnie jak z wiadra brzydko mówiąc, brzuch boli okropnie. Wzięłam 2xnospę zobaczymy czy to coś da. Póki co od pół godziny próbuje zasnąć i coś nie idzie :( oj coś czuję że będzie ciężko.... Jakieś sprawdzone sposoby na ból brzucha jak na @ ?? Jakiś termofor czy coś?? Bo czuję że będzie nie wesoło :(
Kochana ja przy bardzo bolesnych miesiaczkach biore nospe, co 4 godziny. A jak to nie wystarcza to mialam jeszcze leki zwitczajace miesnie na recepte. A jak tego nie mam solpadeine biore. I termofor, ale nie za goracy, zeby krworoku nie dostac. I sprobuj zasnac. Tulam mocno

reklama
Mam bardzo bolesne @ w nocy troszke gorzej podzialac. Mi pomaga lek deksak. Jednak gdy to nie pomaga biore kapiel ciepla i prysznicem polewam sobie brzuch. Mozesz tez sprobowac kieliszek wodki badz wina czerwonego mozeszmiec to co ja klopoty z krazeniem i gestoscia krwi. Pomaga mi tez wiekszy ruch oststnio jak bylam przed okresem cwiczylam i ruszalam sie duzo spacerowalam i rzeczywiscie jest roznica.

@roki_1991 na poczatek pilnuj, czy nie dostalas krwotoku, bo po zabiegu zdarza sie jako powiklanie (autopsja). U mnie na bol najlepszy ibum (ibuprom) w kapsulkach i to max albo aulin (nimesil), ale ja ciezki kaliber jestem pod tym wzgledem. O tyle tez termoforu nie stosuje, a raczej mroze lodem, bo krwotoczne @ czesto mialam. Koc w zupelnosci powinien pomoc

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino kto wie czy to nie krwotok. Bo przy lezeniu wymieniam podpaski takie nocne, co dwie godziny... A ból do tego niesamowity. Nospa nie działa, z resztą nigdy nie działała, a swoich tabletek nie mam. Zadzwonię potem do lekarki zapytam. Bo normalnie jak z kranu. Bez skrzepów czysta krew

@roki_1991 troche mocno ci leci, co by nie oslabilo cie za bardzo. Dobrze, dzwon do lekarza, bo warto sprawdzic. Jak mnie po zabiegu lapnelo to gin od razu mnie na oddzial odeslal. I powiedzial, ze mam wracac tam, gdzie robili zabieg. Na szczescie nie powtarzali go, ale kilka dni lezalam, i leki przeciwkrwotoczne dostalam.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino ja byłam dwa tygodnie temu u lekarki po l4, zrobiła mi usg i powiedziała że jeszcze mogę krwawic. To było równo tydzień od zabiegu. Ale nie spodziewałam się że aż tak...
Poprzednio też miałam problemy i dostałam hemorigen, tylko krwawienie nie było tak mocne. Zadzwonię i zapytam zobaczę co mi powie

@roki_1991 no ale krwawienie po zabiegu to raczej jest odrazu:/
Kochana ja bym to skontrolowala,tym bardziej ,ze Ty juz mialas raz problemy pozabiegowe

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Jesli bardzo krwawisz tez poszlabym z tym do lekarza. a ja @ dostane na wesle juz mam dosyc cykl mi sie przesunal i szaleje raz mam go za wczesnie raz z opoznieniem

Do góry