@Aggs tak,juz dzialam,zakupilam hascovir, u mnie zawsze super dzialal,ale mam maly katar, wiec to miejsce jest ciagle podrazniane. Dzis nikt nie widzial,dziewczyny twierdzily ,ze jest ok,ale tak mnie wierci,kreci,jak ktos ma tego wirusa to wie o czym mowie. Aggs, ja na to ustrojstwo lecze sie od dobrych kilku miesiecy, tarczyca szalala, wpadalam z niedoczynnosci w nadczynnosc, a przeciwciala to prawdziwy kosmos, aTpo norma mniej niz 60 a u mnie ponad 2000, nie wiem skali chyba zabraklo,bo bylo napisane ponad 2000. Atg norma mniej niz 30 a u mnie 653. Teraz jest znacznie lepiej,samopoczucie tez ogolnie lepiej, tylko moja glowa jakas pusta,zapominam,mam problemy z koncentracja,czasem mam wrazenie,ze zamiast mozgu siedza dwie malpy i na talerzach graja
@AgaB33 noz kurcze,masz racje, to moze byc to-prolaktyna. Ja po pierwszym poronieniu robilam badania, min prolaktyna i uwaga, byla 20!!! razy wyzsza od normy. Musze sie przebadac pod tym katem.Ale mam nadzieje,ze to nie to,bo perspektywa brania, bromka-kiedys tu z dziewczynami mowilysmy na to trutka na szczury, jest malo fajna.Ale to moze byc to. Z tego co pamietam to mozna to badac w kazdym dniu cyklu,czy sie myle? Sluchajcie a progesteron? Ile dni po owu? 7-dobrze kojarze? Musze tez powtorzyc homocysteine bo mialam wysoka, sok z burakow wychodzi mi juz uszami,ale czego to sie nie robi? Oczywiscie metylki caly czas.
Mlody na poczatku grudnia skonczyl 5 latek, chcielibysmy aby mial rodzenstwo,jest taki opiekunczy, tak fajnie bawi sie z synkiem mojego brata, czesto mowi,ze on tez chcialby miec brata lub siostre. Ale co my mozemy zrobic?
@Marika92 no pieknosci, gratulacje.