reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczyny ;) dopiero dzisiaj poszlam na bete.. wyniki wieczorem, ale slabo to widze... piersi „zmiekly”, przestaly bolec, bol brzucha ustal, testy wychodza tak jasne, ze malo co nie osleplam zeby zobaczyc kreske, a przeciez powinno byc na odwrot.. jedyne co pozostalo to bol glowy :( czarno to widze [emoji25]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie martw sie na zapas. Moja siostra miala druga kreske blada i do tego rozmazana jak przy bledzie testu, objawow zadnych, a 8 miesiecy pozniej urodzila sliczna coreczke.

@Marika gratulacje [emoji7]

reklama
@nafoczka widziałam fotkę:) super:)

@Gosia0210 źle myśli sio, wyrzucamy. Będzie dobrze :) daj wyniki bety jak tylko będzisz je mieć.

@Marika92 Gratulacje:) ja się chłopca dopatruje na zdjęciach. Ja też mam zawsze stresa przed wizytą. Moja wizyta dopiero za tydzień.
No ja kolejną wizytę mam 27.12 i to będą prenatalne :)
Ja widzę dziecko :D nie umiem patrzeć na zdjęcia usg :D nie wiem co za płeć ale może być i chłopiec, byle zdrowe dzieciątko :)

p19u3e3k4pwu9alb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@Aggs whaaaaat? o_O jesli o to chodzi to megazielona jestem. Po zabiegu maz ze mna studiowal anatomie drog rodnych bo nie wiedzialam dokładnie gdzie oni mi majstrowali, gdzie ta szyjka w sumie sie zaczyna :D M po bioologii wiec mi wszystko ladnie wytlumaczyl :D @anja93 cieszylam sie ze dostalam lutke ale dal mi tylko dlatego bo powiedzialam ze mialam czasem plamienia przed @ sama nie wiem czy potrzebuje a o 2 dni przedluzyl mi sie cykl:( i 1 dzien bolal brzuch @ nie bylo na drugi dzien @ przyszla a brzuch juz nie bolal.jakos dziwnie czuje ze cos majstruje przy naturalnym cyklu , wole brac od pozytywu..tzn w tym cyklu nie, dalej jak nie będzie sie udawalo to moze wroce do niej..
Ja powiem Ci tak, jak bylam na kontrolnej wizycie u gina po zabiegu stwierdzil ze wszystko juz okej, po trzech cyklach zielone swiatlo itp, zadnych badan nie musze robic bo to prawdopodobnie przypadek itd itp itd.... Jak powiedzialam ze chce zrobic wszystko zeby sytuacja sie nie powtorzyla, to wtedy dopiero stwierdzil ze przepisze mi lutke pod jezyk 2x dziennie od 19dc do 26dc..od miesiaca w ktorym zaczynam starania. Ogolnie pewnie tez jej jakos mega nie potrzebuje wyglada na to, ale wykupilam i mam. Mialam brac teraz od tego miesiaca bo z mezem kochamy sie ale nic na sile, zeby tylko dzidzia..nie..akurat ten miesiac jeszcze taki "luz"... Co bedzie to bedzie. A po nowym roku biore sie do roboty :D i od 3 cyklu bede brala ta luteine..ale kurcze martwie sie czy mi tez cyklu nie poprzestawia itp...i tak juz mam teraz jakis dziwny raz co 31 dni raz co 26..
Wczoraj zrobilam kolejny test owu jedna krecha a to juz 14dc..hmmmmmmm :)

@roki_1991 no nie mow, to ja mieszkam blisko Ciebie :D nad jeziorem w zywcu czesto sie opalam :D :D ja jak jedziesz od Zywca w strone Suchej Besk

@AgaB33 dziekuje kochana za podpowiedz. Nie wiem jeszcze co zrobie, ale chyba jak teraz sie nie uda, to grudzien odpuszczamy, zreszta bedziemy do tego zmuszeni, maz jedzie do swojej rodziny 21 grudnia a wraca 3 stycznia,akurat na owulke, wiec wiadomo. A potem styczen starania, mam nadzieje,ze sie uda. Dzis cos kiepsko sie czulam, jestem podziebiona,w dodatku wyskoczylo mi zimno,uwaga,kolo nosa,czesc w srodku,no porazka. W piatek wigilia firmowa,a ja bede wygladala,jakbym sobie nie do konca wyczyscila nos. :angry: Wiesz,tez tak sobie wyliczalam, najpierw poronienie potem mlody,potem znowu strata,to teraz jakby nie patrzec musi sie udac.:sorry: Tylko ta moja praca bardzo stresujaca, i powiem szczerze,ze od razu planowalam isc na L4. Nie wiem jak to bedzie.

@Funia90 z mlodym udalo sie za pierwszym razem tak jak i w ciazach straconych. Teraz jest problem,bo maz z doskoku tylko na weekendy. I to tez nie jest tak,ze mam parcie, chcialabym zajsc w ciaze,ale czasem cos wypadnie,gdzies pojedziemy,ja zmeczona,albo chora,i wiadomo,nic z tego. W sumie nie staramy sie az tak dlugo. Co do gina, stary dziadek to taki awaryjny,mam innego, i juz wiem,ze jak pojde tym razem do niego to powiem wprost,ze ma mi pomoc zajsc w ciaze. Wiem,ze jest dobry jezeli chodzi o to. Musze po prostu wygospodarowac wiecej czasu,co teraz po prostu graniczy z cudem.

@gosia100 dzieki kochana,tak zrobie,

@hona a posmaruj sobie to zimno kremem na opryszczke albo przyklej ten plasterek. Bo to herpeswirus jest i przeciwwirusowe cos powinno szybko pomoc.

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

@hona i można jeszcze eloprine albo neosine bo to przeciwwirusowe. U nas ładnie działa. Najważniejsze że spokojnie do tematu podchodzisz. Na pewno się uda. Praca stresująca mówisz? A badalas ostatnio prolaktyne? Ja w mojej poprzedniej pracy nabawilam się prolaktyny na poziomie ok 75norma chyba do 25' po zmianie pracy bez leków mam tak na poziomie 5-10. A proaktyna powoduje problemy z zajściem w ciąże.
A synek ile ma?

@anja93 a jakie te testy masz? Ja w zeszłym cyklu robiłam dwa. Miałam takie tanie co miesiąc wcześniej nie wyszły ani razu i troche droższe. I w minionym cyklu robiłam oba z tego samego moczu i ta tanioza nonstop jedna kreska a na tym droższym elegancko ciemniala druga.

Ostatnia edycja:
reklama
@AgaB33 swieta racja. Ja bym Ci @hona polecila jeszcze TSH zrobic i przeciwciala tarczycowe. Ja sie przez dlugotrwaly i silny stres dorobilam hashimoto.

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry