reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wlasnie tez chcę najpierw urodzić dziecko a potem jak trochę podrośnie na jakąś ekstra wycieczkę uzbierać pieniądze i się wybierzemy na pewno.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
@Aggs na południu Polski jest masakra. W końcu mam prąd, po 2 godzinach, bo niestety u mnie w domu jak nie ma prądu, to nie działa pompa i nie ma też wody... Więc tego... Jeszcze ta noc ma być ciężka... Przykro mi z powodu babci.. Ale chociaż umarła szczęśliwa, a teraz w niebie zaopiekuje się twoimi aniołkami. Ja też robię tłumacze że moje Aniołki mają mojego dziadka za opiekuna i jakoś mi łatwiej :)
@K28 W innych rejonach nie jest źle, więc może temu nic ci mama nie mówiła ;) co do szefa, ciężko wyczuć co ma na myśli. Ale jeśli tak mówisz to szukaj innej pracy, bo na dłuższą metę tam się nie uda. Trzymam kciuki :)
@mfifi04 no to @ wredna. Pogoń ją i powiedz żeby nie wracała przez najbliższe 9 miesięcy :p u mnie co, dwa tygodnie od zabiegu dziś minęły, czekam na @, będzie na pewno obfita jak poprzednio ale i tak już chce żeby była normalnie :) po @ idę na kontrolę na usg, czekam teraz na wyniki badań na przeciwciała bo zrobiłam tydzień temu, mam odczekać dwie @ i walczę dalej :) dostanę leki od początku i wierzę że będzie okej :)
@Elodia stres faktycznie mocno przeszkadza. Cieszę się że masz plan i będziesz działać dalej ;)

@roki _1991 na poludniu powiadasz... pewnie dlatego nie mam kontaktu z ciotkami bo nie maja jak naladowac telefonow... ja tez tak sobie tlumacze odejscie babci. To ironia losu ale jak zmarl dziadek to moja siostra stracila ciaze. Dziadek odszedl 7.12 6 lat temu, babcia 6.12 tego roku. Moja siostra ma taka teorie, ze oni chcieli wrocic w jako nasze dzieci po prostu. Jak by jednak nie bylo, wszyscy nasi zmarli i nasze Aniolki sa w pieknym miejscu.

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

@K28 dziś cwiczylam ale sprzątając u taty nie mam już siły na ćwiczenia jutro nadgonie sobie ;).
Cały dzień na nogach padam normalnie .

Idę sobie pościelic wyrko i odsapne .

@Aggs warunki faktycznie trudne, bo drzewa lecą w niektórych miejscach jak zapałki i linie energetyczne nie mają szans wytrzymać. A z jakiego rejonu twoje ciotki?? :)
Każdy ma jakąś teorie po poronieniu, zależy od człowieka. Czasem prościej sobie wytłumaczyć że aniołki po prostu zmieniają datę przyjścia. Są tacy którym to pomaga, więc twojej siostrze mogło pomoc myślenie że dziadek wróci z postaci jej dziecka

Dokladnie. To w co wierzymy pomaga nam pozbierac sie po kazdej jednej stracie. I nie ma zlych i dobrych teorii. Moje ciotki z okolic Rzeszowa, blizej Krosna. Poludniowy wschod.
Pamietam w 2007 u nas w Szczecinie zerwalo linie i nie bylo pradu, wody, tv, telefony nie dzialaly. Doslownie niczego nie bylo. Dziadek wowczas prosil mnie zebym z domu nie wychodzila bo to wojna na pewno :) a ja i tak pojechalam na zajecia. Pamietam byl to piatek i mialam chemie nieorganiczna z takim wrendym doktorem. Balam sie go strasznie. Ale to byly czasy... [emoji1]
Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

Ja 30km od Krosna mieszkam xD Prawda piździ jak diabli ! xD

Witam nowe dziewczyny zaświecam światełko [*]
Ja jestem wycięta z życiorysu w sobotę się wprowadziliśmy do nowego domku i tak wiecznie coś :)
W czwartek badania w Krakowie ...

reklama
Ja zanim znajdę sobie miejsce odpowiednie do spania to pół nocy mija.. Po czym jak już usne to za chwilę siku.. Masakra i tak w kółko

p19u3e3kjoeq8h9b.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Kup sobie rogala dla kobiet w ciąży. Super sprawa. Ale wiem o czym mówisz z tym spaniem. My jeszcze z Misiem śpimy a on się kręci i gada przez sen to se chce w łeb strzelić czasem.

Do góry