reklama
anja93
Fanka BB :)
Dokladnie, te z allegro robie tak jak napisalas wlasnie zrobilam i dalej jedna mocna krecha, ech...@Elodia dobrze ze juz po, zawsze dawaj sobie chwile na smutek ale zaraz wychodzi sloneczko u mnie bole i skurcze tak samo duze..tez wylam z bolu praktycznie mdlalam momentami ale w domu..zaraz zleci i bedzie pierwsza @ i bedzie mozna sobie juz powoli myslec nastroj sie poprawia @AgaB33 przyszla! Wczoraj po poludniu sie rozkręciła zatem 2dc kurcze za wami jestem sporo szkoda ze razem wszystkie nie testujemy @anja93 i ine robiace testy owulkowe, ostatnio robilam je zle ten pasek sie zanurza do sikancow nie przekraczajac tego poziomu max na 10 sek i potem kladzie na plasko? Czy na ile sie zanurza..i te testy z allegro po ilu sie odczytuje po 5 czy 10 min? Ale bede wam trzymac kciukasy wszystkim
Edit: mi wynik pokazuje juz po jakichs 3 min ale nawet po 10 min moze pokazac jasniej
Ostatnia edycja:
Aaaaaa rozumiem [emoji2] a to sie oplacalo. A ja u siebie znalazlam test sikany, ktory na podatawie stezenia hcg w moczu pokazuje tez ktory to tydzien. Kupie sobie zapas na nastepne staranie.
Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom
Totois30
Taniutko. @Totois30 te wszystkie testy sa podobne do siebie. Jakbym tu byla tez bym sobie kupila. A nie, ze za 3 ciazowe place 20 usd a za 7 owu 25... ale tez znalazlam sobie testy owu na sztuki po 89 centow za jeden. Dziewczyny tu je polecaja.
Mam natomiast inne pytanie, bo podejrzewam, ze sa tu doswiadczone w tej kwestii. Otoz chodzi mi o sprawdzanie polozenia szyjki macicy. Mam sobie sprawdzac i zapisywac w aplikacji, a nie bardzo wiem jak. Mam patrzec czy jest nisko, srednio czy wysoko, twarda czy miekka i czy zamknieta czy otwarta. A ja za huhu nie wiem jak sie do tego zabrac. [emoji27]
Mam natomiast inne pytanie, bo podejrzewam, ze sa tu doswiadczone w tej kwestii. Otoz chodzi mi o sprawdzanie polozenia szyjki macicy. Mam sobie sprawdzac i zapisywac w aplikacji, a nie bardzo wiem jak. Mam patrzec czy jest nisko, srednio czy wysoko, twarda czy miekka i czy zamknieta czy otwarta. A ja za huhu nie wiem jak sie do tego zabrac. [emoji27]
Totois30
@Aggs whaaaaat? jesli o to chodzi to megazielona jestem. Po zabiegu maz ze mna studiowal anatomie drog rodnych bo nie wiedzialam dokładnie gdzie oni mi majstrowali, gdzie ta szyjka w sumie sie zaczyna M po bioologii wiec mi wszystko ladnie wytlumaczyl @anja93 cieszylam sie ze dostalam lutke ale dal mi tylko dlatego bo powiedzialam ze mialam czasem plamienia przed @ sama nie wiem czy potrzebuje a o 2 dni przedluzyl mi sie cykl i 1 dzien bolal brzuch @ nie bylo na drugi dzien @ przyszla a brzuch juz nie bolal.jakos dziwnie czuje ze cos majstruje przy naturalnym cyklu , wole brac od pozytywu..tzn w tym cyklu nie, dalej jak nie będzie sie udawalo to moze wroce do niej..
reklama
Ale wstyd... ja tez po biologii... ale to sa subiektywne odczucia. Miekka czy twarda. Wysoko czy nisko. Trzeba opracowac skale chyba. Bo mam aplikacje i zaplacilam ze kontakt ze specjalistami i ich porady. No i mam po pierwsze te szyjke macac.