reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja 30km od Krosna mieszkam xD Prawda piździ jak diabli ! xD

Witam nowe dziewczyny zaświecam światełko [*]
Ja jestem wycięta z życiorysu w sobotę się wprowadziliśmy do nowego domku i tak wiecznie coś :)
W czwartek badania w Krakowie ...
W końcu. To wspaniale. Nie ma jak u siebie. A daleko od poprzedniego domu mieszkasz? Wiem, ze udzielasz sie na drugim watku, ale informuj nas tu, co i jak u Ciebie.
Powodzenia :)

reklama
Hej dziewczynki
Napisze to co zwykle,czyli,ze jestem ,czytam,ale zwykle weny i czasu juz brak na to, aby odpisac.

Witam nowe Mamy Aniolkow, przykro mi ,ze i Was spotkala taka tragedia. Zostancie z nami, dziewczyny sa tu najlepsze na swiecie, zawsze sluza dobra rada,pomoca a i niejednokrotnie mankietem do wyplakania.

@Funia90 jak u Was na froncie? Jak mala Asia sie czuje? Jakos malo Cie ostatnio, w ogole mam wrazenie,ze "stare" forumowiczki cos sie pochowaly.

@roxie123 a Ty jak sie czujesz? Bardzo mi przykro, czytalam przez co przechodzilas i nie moglam w to uwierzyc. Mam nadzieje,ze teraz jestes w dobrych rekach i ze juz wkrotce bedziesz obserwowala rosnacy brzuszek, oczywiscie u siebie.

@Frezja_1 przykro mi,ze musicie odlozyc starania. Czyli jednak wyszly jakies mutacje? Ja najprawdopodobniej tez cos mam, nie robie nawet badan. Mam takiego starego dziadka-mojego eks gina, powiedzial,ze przy nastepnej ciazy da clexane i akard. Nie zamierzam do niego chodzic w razie jakby sie udalo,ale po leki bede. Chociaz czasami nachodza mnie jakies czarne mysli,ze juz mi sie nie uda.

@Aggs ja przez 10 lat mieszkalam i pracowalam na Islandii. Wyspa piekna, gory,jeziora,wodospady, gorace zrodla, gejzery,wulkany, blekitna laguna, dlugo by wymieniac. Przyjazni ludzie .Polecam. Jezeli kiedys uda Ci sie wybrac, moge Ci cos polecic, mam tam mnostwo znajomych,rowniez takich,ktorzy prowadza hostele,wypozyczaja samochody do zwiedzania etc.

Wybaczcie,ze nie odniose sie do wszystkich,ale caly czas kazdej z Was kibicuje.

Wlasnie dziewczynki,pytam tak ogolnie, jest nas tu duzo,kazda ma swoja historie i czasem trudno wszystko spamietac. Powiedzcie mi ,czy ktoras z Was ma tak samo jak ja, tzn. najpierw poronienie,potem donoszona ciaza i znouw poronienie? Sama nie wiem,co o tym myslec. Po drugiej stracie lekarka powiedziala,ze to mogly byc przeciwciala aTpo i aTg,mialam kosmiczne. A pierwsza,co przypadek? Dopadaja mnie megadoly, w koncu pazdziernika skonczylam 40 lat, jestem stara, moje szanse maleja z cyklu na cykl. W dodatku ten cykl tez cos sie pokrecil,pisalam Wam 24,26,23 dni i tak na zmiane. Dzis 20dc.,brzuch zaczyna pobolewac, boje sie ,ze znowu wredota przyjdzie w 23 dc :( Mialam wybrac sie do gina, ale oczywiscie zabraklo czasu. Czasem siedze i po prostu rycze. W dodatku mam ogromny dylemat. Bo z jednej strony kazdy cykl jest na wage zlota, a z drugiej.... Do ostatniego stycznia mam umowe, teraz dostane na stale, dostalam awans wiec zwolnienia nie przewiduje. I nie wiem co robic, czy starac sie miec w nosie prace, czy odczekac do lutego i dopiero wtedy dzialac. A jezeli sie uda to co potem? Wiem,ze ze jezeli udaloby sie wczesniej to musza mi przedluzyc do dnia porodu,a dalej co???? Te sprawy sa dla mnie zupelnie nie znane. Witch,kto jeszcze moze mi podpowiedziec,kogo moge zapytac o te sprawy,pomozcie dziewczynki.

Ale sie rozpisalam,przepraszam. Zycze spokojnej nocki

@Olasec hahaha no myślę żeby zakupić Rogala bo wiem że mi ulży :) no ja śpię też z misiem ale moim dorosłym :D

p19u3e3kjoeq8h9b.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Kurde, a u mnie wiatry takie, że co chwile jakieś drzewo na autach, zablokowane ulice, zerwane dachy... Aż strach co będzie nocą, bo do rana ma jeszcze tak silnie wiać... Normalnie poczułam przed chwilą jak się dom trzęsie, masakra.
A na poprawę humoru podrzucam wam zdjęcie naszej choinki w mieście, która twardo stawia opór pogodzie :D

Załączniki

• Screenshot_20171211-191559.png
    Screenshot_20171211-191559.png
    208,1 KB · Wyświetleń: 52
Powiem wam że dzisiaj też jakoś się boję...nie wiem czy to kwestia że zawsze mieszkałam w bloku to nigdy się nie bałam że coś zleci na łeb. A teraz w domu inaczej, zwłaszcza że na poddaszu.. Auto stoi gdzieś przy drodze koło rzeki i mam nadzieję że nie będę go rano szukać w rzece, albo nie znajdę go przywalonego słupem koło którego stoi... Eh, trudne sprawy :p

reklama
Do góry