reklama
Elodia
Fanka BB :)
O kurde no to nieźle :-) z Nowego Jorku to pocztówki nie mam jeszcze :-) a zbieram i juz np z Londynu mam i Berlina. A jak Ci się tam żyje?Ja w nowym jorku, ale przeprowadzilam sie dopiero we wrzesniu.
Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Nie no zycie jak zycie [emoji4] stac mnie na wiecej bo relacja cen w sklepach do zarobkow jest korzystniejsza niz w Polsce. Poza tym troche mi ciezko z dala od rodziny i bez ubezpieczenia. Ale jak tylko sie pobierzemy to nie bedzie problemu z ubezpieczeniem.
O tak jest. Jeszcze calego nie przerobilam. Bo tam jest zoo takie male i ja po prostu tam laduje u lwow morskich... jesli chodzo o samo miasto to jest dobrzr skomunikowane o ciezko sie zgubic nawet takiemu glabowi terenowemu jak ja. Ale ja tam wole "zamiasto" jakies lasy i dabrowy, mniejsze miasteczka wokol, wybrzeza na Long Island.
Elodia
Mi sie zawsze marzyła podróż do NY ale po kiepskim zniesieniu lotu do Londynu ktory trwal niecale dwie godziny, stwierdziłam że marzenia odpuszczam. Nie wyobrażam sobie wymiotowania w samolocie przez 8 czy 10 godzin czy ile tam sie leci. No i w drogę powrotną.
Elodia
Mi sie zawsze marzyl NY i Kanada :-) jak kiedys uda sie odlozyc troche grosza to pomysle nad jakas eskapada we 4 :-) albo jak nie NY o chociaz Londyn :-) bo Berlin mam za blisko. Z Poznania ok 3 godziny pociagiem. Ba. Mam berlin blizej niż Warszawę
Ja tez bo jestem ze Szczecina. Jak bedziez sie wybierala do Nowego Swiata daj koniecznie znac. Mielismy w tym roku jechac do Kanady, ale padlo na Maroko i wcale nie zaluje. Marzy mi sie jeszczd ta Islandia i tereny niegdysiejszej Mezopotamii oraz Kenia
reklama