reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@anja93 tydzien 8+3.

Szykuje sie do wyjscia do szpitala. Normalnie cala osrana z nerwow kestem.

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
@Elodia witaj w naszym gronie bardzo mi przykro że i Ciebie to spotkało tule ciepło i trzymaj się kochana jeszcze będzie dobrze daj sobie czas na żałobę z czasem będzie trochę lżej.

@Elodia to cos w tym nieszczesnym 8 tygodniu musi byc nie tak bo u mnie bylo identycznie. 8tc3dn takze witaj w klubie. Trzymaj sie!! Od jutra bedzie wychodzic slonce :)

Ja pierd*lę. Kazali mi przyjechać na 14/15 bo na oddziale wolnych łóżek nie ma. Pacjentki z wczorajszych zabiegow są niby zbyt slabe jeszcze.ale po 14 zaczną wychodzić. No spoko. Tylko nie moge nic hesc ani pic a tak bardzo mnie suszy :-/ jeszcze na IP pelno rodzacych sie dzisiah przewijalo z wielkimi brzuchami.....takie mam przeczucie ze to nigdy mnie juz nie czeka :-(...

f2wlk6nllyt56xuu.png

@Elodia spokojnie... Już tak nic nie zrobisz.. Wiem że to przykre ale musisz przez to przejść. I nie mów że już nie czeka cię ciąża bo każda z nas tu mocno wierzy i wierzyła że się uda. Masz jedną zdrową córkę więc na pewno wszystko się ułoży tylko daj sobie czas.. Też mówiłam że nie czeka mnie nic wspaniałego a takie rzeczy przychodzą w najmniej spodziewanym momencie. Dbaj o siebie dalej, po zabiegu zrób jakieś podstawowe badania i jak tylko będziecie na to gotowi działajcie ale bez spiny tylko na spontanie i wtedy znów zobaczysz [||] i się uśmiechniesz :* pomodliłam się za twojego aniołka do mojej Anastazji i na pewno się nim zaopiekowała :*
1512898030-4c292fdec439c8f6-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k7yxlatkk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja pierniczę ale głodna jestem i chce mi się pić :-/ ile jeszcze. Głupi szpital. Gfybym mocno krwawila to pewnie magicznie łóżko by się znalazło :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

@Elodia Witaj Kochana! Ściskam mocno i życzę dużo siły. Wypłacz się ile trzeba, wygadaj, posmuć... pozwól sobie przeżyć żałobę. A po burzy zawsze wychodzi słońce. Wszystkie musimy w to wierzyć.

Mojego maleństwa serduszko przestało bić 3 tygodnie temu, 8tc + 2 dni. Miałam dwa zabiegi, bo w pierwszym coś źle wyczyścili...
:(

Melduję się ze szpitala. Usg powtorzyli. Maluch wielkość taka sama jak wczoraj. Brak akcji serca. Tak się rozryczalam na przyjeciu ze az mnie polozne tulily. Moze bym jakos to przeżyla bardziej spokojnie ale obok sali w ktorej robili mi usg byla kobieta podpięta do ktg. Akurat przyszedł lekarz i dumnie jej oswiadczyl ze jedziemy na porodówkę. Boże ale wtedy wybuchlam płaczem. Juz minelo pol godziny pd założenia tabletek tam do środka. Cos jakbym lekkie skurcze zaczęła odczuwać. Jedyna nadzieja w tym, że są duże szanse na to że samo się oczyści bo dość sporo śluzu mi zaczęło lecieć. A jesli oczysci się samo to będę mogła się starać już od pierwszego okresu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
@Elodia Witaj Kochana! Ściskam mocno i życzę dużo siły. Wypłacz się ile trzeba, wygadaj, posmuć... pozwól sobie przeżyć żałobę. A po burzy zawsze wychodzi słońce. Wszystkie musimy w to wierzyć.

Mojego maleństwa serduszko przestało bić 3 tygodnie temu, 8tc + 2 dni. Miałam dwa zabiegi, bo w pierwszym coś źle wyczyścili...
:(
O to stracilas ciaze na tym samym etapie co ja. Doszlas juz chociaz troche do siebie?...

f2wlk6nllyt56xuu.png

Do góry