reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@K28 bocian to takie cos jak BB. Fora itp. To jest chyba Nasz bocian. Najlepiej wpis w wyszukiwarkę ziola sroki, klimuszki wątek zielarski nr X. Nie umiem wstawić linka przez telefon, ale jak nie znajdziesz to daj znac, to odpale laptopa.:)

@roki_1991 na moje oko to wyniki masz dobre z tarczycy ale jesli nie mozesz dostac sie do endo to wybierz sie do lekarza rodzinnego bedzie szybciej;) ja swoje wyniki pokazalam i ginowi i rodzinnemu i powiedzial ze nie mam problemow z tarczyca a badalam jak jeszcze w ciazy bylam. A co to za przeciwciala robilas? ale skontroluj sobie ponownie w ciazy jak zajdziesz bo moga podskoczyc

@Marika92 a ty chodzisz do endo? Leczyłas się kiedyś na tarczyce? Bo mi nigdy nic nie było, a w mojej rodzinie też nikt nie chorował.
Sprawdziłam wynik tsh z marca, czyli z początku poprzedniej ciąży i było wtedy 1.84. Czyli spadło od tego czasu całkiem sporo jak na to że nie biorę żadnych leków na to. Ale jest szansa że uda mi się załatwić wizytę u endo jeszcze przed świętami, to może będę mądrzejsza. A może będzie jak u @Funia90 że lekarz powie że jest okej i nic nie trzeba będzie robić ;)

Hej dziewczyny, nadrabiam dwa dni nieobecnosci :)
@K28
ja wybralam te ziółka nr 4
Leczniczy napój z ziół na niedrożne jajowody i zrosty
kwiat jasnoty białej i ziele rdestu ptasiego - po 30 g,
ziele skrzypu - 20 g,
liść pokrzywy - 10 g,
korę dębu i kłącze pięciornika - po 5 g.
Nie wiem czy mi pomoga czy nie, może to tylko placebo.. zobaczymy

Kupowałam ziółka na EkoHerba online.

@Marika92 Dużo zdrówka dla Was <3 Usg piekne!!!

@roki_1991 Na pierwszy rzut oka wyniki są w normie... oczywiście nie jestem lekarzem, żeby

Dziewczyny mam pytania o badania.... Czy na wszystko muszę mieć skierowanie od lekarza? Myślicie,że wszystkie pr

@zosiak moja rodzinna powiedziała dzisiaj ze to dziwne i dała mi skierowanie do endo. Robiłam przeciwciała antyTG i antyTPO. Te drugie w normie, te pierwsze przejechane jak fiks... Norma 4.11 a mam 259.17

reklama
@roki_1991 nie wiem jak to sie stalo ale ja chyba nie badalam anty tg a mialam zbadac sobie teraz szperam w dokumentach i mam anty tpo anty kardiolipinowe czy to badanie jest zalecane zaraz po poronieniu czy tez mozna teraz zrobic??

Do góry