reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@K28 no to witaj w klubie super im nas więcej tym większe wsparcie .
Ja wyprobowalam te nowe ćwiczenia 20 minut na brzuch ciężko było ale dałam radę.

@K28 dzięki kochana .Powodzenia na rowerku. No jak zaczynałam to dla młodego bo jak się okazało że biegam ledwo ledwo i nie nadążam za nim bo zaraz zadyszka to uznałam że pora się ruszyć. Już nie mówię o wchodzeniu po schodach bo jak szłam na 1 piętro to też zadyszka.
Teraz jest lepiej nie męczę się tak biegam z małym i za małym gramy w piłkę itp jest super wcześniej byłam spora i ociezala taka nic mi się nie chciało bo ja zawsze ważyłam niedużo a przez chora tarczyce której nie leczylam bo o niej nie wiedziałam utylam 14 kg w miesiac potem leczenie itp niby waga już nie rosła ale z kolei za dużo jadłam i ta waga nie spadała za bardzo przed ciąża schudłam 10 kg po ciąży ważyłam 62 tak jak przed zajściem a potem znowu jedzenie słodycze fast food i waga podskoczyla ponad 70 i tak się trzymała przez praktycznie 2 lata do września 2016 .
Potem się ruszylam i ruszam się do dziś z małymi przerwami .

Dziewczyny tsh mam lekko podwyższone bo 3,17 gdzie norma w ciąży do 2,5 ale ft3 i ft4 wyszły chyba ok, więc już sama nie wiem... We wt mam wizytę znów..
1512582680-6599010a2877bea5-aaaaaa.jpeg

p19u3e3koew1ysmj.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Też robiłam dzisiaj resztę tarczycy, po wczorajszych przeciwciałach.
TSH 1,1542 ulU/ml (0,3500 - 4,9400)
FT3 3,059 pg/ml (1,710 - 3,710)
FT4 0,964 ng/dl (0,700 - 1,480)
I nie wiem za cholere jak ugryźć te wyniki, bo nie wiem jakie powinny być :( i nikt nie chce mi powiedzieć :( a wizyta u endo to nie taka prosta sprawa....

@anja93 tak pierwszy a ostatnim razem myslalam ze to juz dni nieplodne(tzn tak mezowi w sumie mowilam bo sie bal troche zaczac starac;)) i odstawilismy zabezpieczenia a tu ciaza byla takze faktycznie jest sie z czego cieszyc, jasne nie bede sie martwic, mam nadzieje;) ale na pewno nie bede miala czym, super ze naturalnie sie udaje:) @gosia100 na spokojnie malymi kroczkami to i tak beda duze kroki tak naprawde, slyszalam ze jak post od slodyczy sie nie udaje to warto co tydzien zmniejszac chociaz ilosc i potem poscik robic, no i tu szybki spacer, tam 30 min z youtubem i powoli nabierze sie zdrowe nawyki:)
Ja mam podobnie teraz... Tzn mąż i ja BARDZO chcemy miec dzidzie ale mąz tak jakby mniej gotowy niz ja (po tym poronieniu) czasem mowi ze moze bysmy poczekali chociaz do wiosny ze staraniami a czasem znow zmienia zdanie. Eh te chlopy..i chyba wezme go w "dni nieplodne" :D
@membaris daj znac co z Toba?? Haloo? Męczysz sie z @?
@roki_1991 na moje oko tez masz wszystko w normie :)

reklama
Na moje oko też niby są w normie, ale te przeciwciała wczoraj z jakiegoś powodu się wzięły. Norma jest do 4.11 a ja mam 259.17... Tak że tego...

Do góry