reklama
mamcia2014
Fanka BB :)
No brawo! Super, ciesze sie z emasz motywacje ja od jutra na rower smigam@K28 no to witaj w klubie super im nas więcej tym większe wsparcie .
Ja wyprobowalam te nowe ćwiczenia 20 minut na brzuch ciężko było ale dałam radę.
mamcia2014
@K28 dzięki kochana .Powodzenia na rowerku. No jak zaczynałam to dla młodego bo jak się okazało że biegam ledwo ledwo i nie nadążam za nim bo zaraz zadyszka to uznałam że pora się ruszyć. Już nie mówię o wchodzeniu po schodach bo jak szłam na 1 piętro to też zadyszka.
Teraz jest lepiej nie męczę się tak biegam z małym i za małym gramy w piłkę itp jest super wcześniej byłam spora i ociezala taka nic mi się nie chciało bo ja zawsze ważyłam niedużo a przez chora tarczyce której nie leczylam bo o niej nie wiedziałam utylam 14 kg w miesiac potem leczenie itp niby waga już nie rosła ale z kolei za dużo jadłam i ta waga nie spadała za bardzo przed ciąża schudłam 10 kg po ciąży ważyłam 62 tak jak przed zajściem a potem znowu jedzenie słodycze fast food i waga podskoczyla ponad 70 i tak się trzymała przez praktycznie 2 lata do września 2016 .
Potem się ruszylam i ruszam się do dziś z małymi przerwami .
Teraz jest lepiej nie męczę się tak biegam z małym i za małym gramy w piłkę itp jest super wcześniej byłam spora i ociezala taka nic mi się nie chciało bo ja zawsze ważyłam niedużo a przez chora tarczyce której nie leczylam bo o niej nie wiedziałam utylam 14 kg w miesiac potem leczenie itp niby waga już nie rosła ale z kolei za dużo jadłam i ta waga nie spadała za bardzo przed ciąża schudłam 10 kg po ciąży ważyłam 62 tak jak przed zajściem a potem znowu jedzenie słodycze fast food i waga podskoczyla ponad 70 i tak się trzymała przez praktycznie 2 lata do września 2016 .
Potem się ruszylam i ruszam się do dziś z małymi przerwami .
Dziewczyny tsh mam lekko podwyższone bo 3,17 gdzie norma w ciąży do 2,5 ale ft3 i ft4 wyszły chyba ok, więc już sama nie wiem... We wt mam wizytę znów..
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
roki_1991
Też robiłam dzisiaj resztę tarczycy, po wczorajszych przeciwciałach.
TSH 1,1542 ulU/ml (0,3500 - 4,9400)
FT3 3,059 pg/ml (1,710 - 3,710)
FT4 0,964 ng/dl (0,700 - 1,480)
I nie wiem za cholere jak ugryźć te wyniki, bo nie wiem jakie powinny być i nikt nie chce mi powiedzieć a wizyta u endo to nie taka prosta sprawa....
TSH 1,1542 ulU/ml (0,3500 - 4,9400)
FT3 3,059 pg/ml (1,710 - 3,710)
FT4 0,964 ng/dl (0,700 - 1,480)
I nie wiem za cholere jak ugryźć te wyniki, bo nie wiem jakie powinny być i nikt nie chce mi powiedzieć a wizyta u endo to nie taka prosta sprawa....
angie.
@roki_1991 endokrynologiem nie jestem ale wyglada na to ze wszystkie wyniki masz w normie
angie.
@roki_1991 endokrynologiem nie jestem ale wyglada na to ze wszystkie wyniki masz w normie
anja93
Ja mam podobnie teraz... Tzn mąż i ja BARDZO chcemy miec dzidzie ale mąz tak jakby mniej gotowy niz ja (po tym poronieniu) czasem mowi ze moze bysmy poczekali chociaz do wiosny ze staraniami a czasem znow zmienia zdanie. Eh te chlopy..i chyba wezme go w "dni nieplodne"@anja93 tak pierwszy a ostatnim razem myslalam ze to juz dni nieplodne(tzn tak mezowi w sumie mowilam bo sie bal troche zaczac starac) i odstawilismy zabezpieczenia a tu ciaza byla takze faktycznie jest sie z czego cieszyc, jasne nie bede sie martwic, mam nadzieje ale na pewno nie bede miala czym, super ze naturalnie sie udaje @gosia100 na spokojnie malymi kroczkami to i tak beda duze kroki tak naprawde, slyszalam ze jak post od slodyczy sie nie udaje to warto co tydzien zmniejszac chociaz ilosc i potem poscik robic, no i tu szybki spacer, tam 30 min z youtubem i powoli nabierze sie zdrowe nawyki
@membaris daj znac co z Toba?? Haloo? Męczysz sie z @?
@roki_1991 na moje oko tez masz wszystko w normie
reklama