reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@K28 bocian to takie cos jak BB. Fora itp. To jest chyba Nasz bocian. Najlepiej wpis w wyszukiwarkę ziola sroki, klimuszki wątek zielarski nr X. Nie umiem wstawić linka przez telefon, ale jak nie znajdziesz to daj znac, to odpale laptopa.:)

@roki_1991 na moje oko to wyniki masz dobre z tarczycy ale jesli nie mozesz dostac sie do endo to wybierz sie do lekarza rodzinnego bedzie szybciej;) ja swoje wyniki pokazalam i ginowi i rodzinnemu i powiedzial ze nie mam problemow z tarczyca a badalam jak jeszcze w ciazy bylam. A co to za przeciwciala robilas? ale skontroluj sobie ponownie w ciazy jak zajdziesz bo moga podskoczyc

@Marika92 a ty chodzisz do endo? Leczyłas się kiedyś na tarczyce? Bo mi nigdy nic nie było, a w mojej rodzinie też nikt nie chorował.
Sprawdziłam wynik tsh z marca, czyli z początku poprzedniej ciąży i było wtedy 1.84. Czyli spadło od tego czasu całkiem sporo jak na to że nie biorę żadnych leków na to. Ale jest szansa że uda mi się załatwić wizytę u endo jeszcze przed świętami, to może będę mądrzejsza. A może będzie jak u @Funia90 że lekarz powie że jest okej i nic nie trzeba będzie robić ;)

Hej dziewczyny, nadrabiam dwa dni nieobecnosci :)
@K28
ja wybralam te ziółka nr 4
Leczniczy napój z ziół na niedrożne jajowody i zrosty
kwiat jasnoty białej i ziele rdestu ptasiego - po 30 g,
ziele skrzypu - 20 g,
liść pokrzywy - 10 g,
korę dębu i kłącze pięciornika - po 5 g.
Nie wiem czy mi pomoga czy nie, może to tylko placebo.. zobaczymy

Kupowałam ziółka na EkoHerba online.

@Marika92 Dużo zdrówka dla Was <3 Usg piekne!!!

@roki_1991 Na pierwszy rzut oka wyniki są w normie... oczywiście nie jestem lekarzem, żeby

Dziewczyny mam pytania o badania.... Czy na wszystko muszę mieć skierowanie od lekarza? Myślicie,że wszystkie pr

@zosiak moja rodzinna powiedziała dzisiaj ze to dziwne i dała mi skierowanie do endo. Robiłam przeciwciała antyTG i antyTPO. Te drugie w normie, te pierwsze przejechane jak fiks... Norma 4.11 a mam 259.17

reklama
@roki_1991 nie wiem jak to sie stalo ale ja chyba nie badalam anty tg a mialam zbadac sobie teraz szperam w dokumentach i mam anty tpo anty kardiolipinowe czy to badanie jest zalecane zaraz po poronieniu czy tez mozna teraz zrobic??

Do góry