reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej laski jak tam ?

Myślałam że będę mieć mega zakwasy ale tylko brzuch lekko boli .
Co do ruchu to w trakcie wysiłku uwalniają się endorfiny hormony szczęścia człowiek czuje się szczesliwy bo raz z tego że dał radę a dwa od endorfin właśnie i ja np mam więcej energii i chęci do wszystkiego.

Dziś dzień na regenerację sobie zrobię a jutro pośladki.

Kawę wypilam młody jeszcze śpi.
Pora na śniadanie tylko myślę co wymyślić.

reklama
@AgaB33 hłe hłe no nie ukrywam ze sie oszczedzalam;) nie no ostatnio wiecznie sie oszczedzam bo cos strzyka a cos boli takze w razie czego kolejne miesiace staran pozwola mi trochę wrocic do formy ;) @mamcia2014 ja bez cwiczen taki placek wieczorami...
ja czekam do dentysty o_O ten dzwiek..i zapach...

@mamcia2014 Ale Ci zazdroszczę, że młody Ci tak ładnie śpi... Moje wstają o 7.00-7.30, więc rano pośpiech by na 8.00 dowieźć do przedszkola... A jak przychodzi weekend to pobudka 6,30. Ehh

@roxie123 A zdziwiłabyś się, ile dziewczyny rozumieją z Twoich badań :p Naprawdę nie jesteś jedyna, która musi "iść" dalej. Więc pisz co i jak, bo może się to naprawdę komuś przydać. A ty masz na razie starania do przyszłego roku odłożone? Ciekawa jestem Twoich komórek NK. Mocno trzymam kciuki, by nowy lekarz - dał nowe nadzieje i zrobił z Tobą porządek. Mam nadzieję gratulować Ci maluszka w przyszłym roku :*

I ja do dentysty muszę... Zostały mi chyba jeszcze 2 zęby do naprawy. Również bardzo nie lubię. Ale lubię za to uczucie po - że dałam radę i wszystko z zębami jest w porządku.

Ja mam podobnie teraz... Tzn mąż i ja BARDZO chcemy miec dzidzie ale mąz tak jakby mniej gotowy niz ja (po tym poronieniu) czasem mowi ze moze bysmy poczekali chociaz do wiosny ze staraniami a czasem znow zmienia zdanie. Eh te chlopy..i chyba wezme go w "dni nieplodne" :D
@membaris daj znac co z Toba?? Haloo? Męczysz sie z @?
@roki_1991 na moje oko tez masz wszystko w normie :)
@anja93 dzięki za wywołanie :) dawno mnie nie było i tyle naskrobałyście że nie wiem kiedy nadrobię ;) @ mi się skończyła wiec teraz planowana owulacja niby 11 grudnia jeszcze. Dodatkowo pomiar temp i testy owulacyjne dla potwierdzenia. No i do dzieła :) kolejne starania może zaowocują :)
dziewczyny dentysty się nie bójcie, róbcie zęby na czas :) Zapach itp. nieprzyjemny ale da się przeżyć, wiem co mówię- noszę aparat to jestem w gabinecie stałym bywalcem i wierzcie mi borowanie przy cudach wiankach jakie ortodonta robi na zębach to nic ;)
@Totois30 kiedy testujesz?
@anja93 co u Ciebie staracie się teraz czy już po ? :)

Ostatnia edycja:
@witch84 dziewczyny na tym wątku na razie robią podstawy więc nie chce im robić wody z mózgu i stresować [emoji4] starania nie wiem może od lutego zależy jakie badania wyjdą i co lekarz zaproponuje

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Totois30 ee to ze chlop mlodszy to zas nie problem, dwa lata to nic :) na pewno nawet nie widac roznicy. Moj znow starszy o 4 a jakby mniej gotowy niz ja, tak jakby to on mial rodzic :D jutro TEN dzien! Dawaj nam tutaj super wiadomosc!
@membaris u mnie 9dc od jutra bede sobie robic testy owu wiec zobaczymy. Bo cykle mi sie rozregulowaly..Jakos malo wierze w moje szczescie ze sie nam uda w tym cyklu ale przynajmniej nie bede zalowac ze stracilam miesiąc :) ale podchodze do tego na luzie bedzie co ma byc. Najwazniejsze to nie traktowac seksów jako produkcje dzieci tylko czerpac przyjemnosc :D aaa tez nosilam aparat orto wiec wiem o czym mowisz doskonale :D :D

Aaaa dziewczyny! Postanowilam wziac sie w garsc i towarzyszyc Wam w zdrowym trybie odzywiania aleeee jak, skoro mikolaj przyniosl mi tyle slodyczy? Hihi

@membaris jutro testuje..ale chyba nico bedzie;) @anja93 ja wygladalam zawsze megamlodo, lekarze teraz jak mnie widza to dziecko z czym do mnie przychodzisz, wygladam pewnie na 20, takze z tym nie ma problemu gorzej z gotowością przed staraniami, cudem sie teraz przestawil o 180 stopni bo tak to byl to temat tabu...zawsze pozniej pozniej pozniej;)
Ale mialam skaling u dentysty..zeby bola ze nie wiem ale jest ok;)

reklama
@Totois30 trzymam za ciebie kciuki :) oby się udało :) dawno już nie było dobrych wiadomośći na forum :)
@Marika92 a jak twoja dzidzia? jak się czujecie? :)
@anja93 zawsze masz dla każdego dobre słowo i trzymasz kciuki za każdego a w swoje szczęście nie wierzysz? nie marst się doczekamy uporczywych dolegliwości ciążowych;) ja też z testami startuje, dziś wieczorkiem sobie zrobie :) a co :) fajnie że znowu zaczyna się coś dziać bo jak przyszła do mnie @ to dopadł mnie jakieś marazm :/

Do góry