reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej laski jak tam ?

Myślałam że będę mieć mega zakwasy ale tylko brzuch lekko boli .
Co do ruchu to w trakcie wysiłku uwalniają się endorfiny hormony szczęścia człowiek czuje się szczesliwy bo raz z tego że dał radę a dwa od endorfin właśnie i ja np mam więcej energii i chęci do wszystkiego.

Dziś dzień na regenerację sobie zrobię a jutro pośladki.

Kawę wypilam młody jeszcze śpi.
Pora na śniadanie tylko myślę co wymyślić.

reklama
@AgaB33 hłe hłe no nie ukrywam ze sie oszczedzalam;) nie no ostatnio wiecznie sie oszczedzam bo cos strzyka a cos boli takze w razie czego kolejne miesiace staran pozwola mi trochę wrocic do formy ;) @mamcia2014 ja bez cwiczen taki placek wieczorami...
ja czekam do dentysty o_O ten dzwiek..i zapach...

@mamcia2014 Ale Ci zazdroszczę, że młody Ci tak ładnie śpi... Moje wstają o 7.00-7.30, więc rano pośpiech by na 8.00 dowieźć do przedszkola... A jak przychodzi weekend to pobudka 6,30. Ehh

@roxie123 A zdziwiłabyś się, ile dziewczyny rozumieją z Twoich badań :p Naprawdę nie jesteś jedyna, która musi "iść" dalej. Więc pisz co i jak, bo może się to naprawdę komuś przydać. A ty masz na razie starania do przyszłego roku odłożone? Ciekawa jestem Twoich komórek NK. Mocno trzymam kciuki, by nowy lekarz - dał nowe nadzieje i zrobił z Tobą porządek. Mam nadzieję gratulować Ci maluszka w przyszłym roku :*

I ja do dentysty muszę... Zostały mi chyba jeszcze 2 zęby do naprawy. Również bardzo nie lubię. Ale lubię za to uczucie po - że dałam radę i wszystko z zębami jest w porządku.

Ja mam podobnie teraz... Tzn mąż i ja BARDZO chcemy miec dzidzie ale mąz tak jakby mniej gotowy niz ja (po tym poronieniu) czasem mowi ze moze bysmy poczekali chociaz do wiosny ze staraniami a czasem znow zmienia zdanie. Eh te chlopy..i chyba wezme go w "dni nieplodne" :D
@membaris daj znac co z Toba?? Haloo? Męczysz sie z @?
@roki_1991 na moje oko tez masz wszystko w normie :)
@anja93 dzięki za wywołanie :) dawno mnie nie było i tyle naskrobałyście że nie wiem kiedy nadrobię ;) @ mi się skończyła wiec teraz planowana owulacja niby 11 grudnia jeszcze. Dodatkowo pomiar temp i testy owulacyjne dla potwierdzenia. No i do dzieła :) kolejne starania może zaowocują :)
dziewczyny dentysty się nie bójcie, róbcie zęby na czas :) Zapach itp. nieprzyjemny ale da się przeżyć, wiem co mówię- noszę aparat to jestem w gabinecie stałym bywalcem i wierzcie mi borowanie przy cudach wiankach jakie ortodonta robi na zębach to nic ;)
@Totois30 kiedy testujesz?
@anja93 co u Ciebie staracie się teraz czy już po ? :)

Ostatnia edycja:
@witch84 dziewczyny na tym wątku na razie robią podstawy więc nie chce im robić wody z mózgu i stresować [emoji4] starania nie wiem może od lutego zależy jakie badania wyjdą i co lekarz zaproponuje

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Totois30 ee to ze chlop mlodszy to zas nie problem, dwa lata to nic :) na pewno nawet nie widac roznicy. Moj znow starszy o 4 a jakby mniej gotowy niz ja, tak jakby to on mial rodzic :D jutro TEN dzien! Dawaj nam tutaj super wiadomosc!
@membaris u mnie 9dc od jutra bede sobie robic testy owu wiec zobaczymy. Bo cykle mi sie rozregulowaly..Jakos malo wierze w moje szczescie ze sie nam uda w tym cyklu ale przynajmniej nie bede zalowac ze stracilam miesiąc :) ale podchodze do tego na luzie bedzie co ma byc. Najwazniejsze to nie traktowac seksów jako produkcje dzieci tylko czerpac przyjemnosc :D aaa tez nosilam aparat orto wiec wiem o czym mowisz doskonale :D :D

Aaaa dziewczyny! Postanowilam wziac sie w garsc i towarzyszyc Wam w zdrowym trybie odzywiania aleeee jak, skoro mikolaj przyniosl mi tyle slodyczy? Hihi

@membaris jutro testuje..ale chyba nico bedzie;) @anja93 ja wygladalam zawsze megamlodo, lekarze teraz jak mnie widza to dziecko z czym do mnie przychodzisz, wygladam pewnie na 20, takze z tym nie ma problemu gorzej z gotowością przed staraniami, cudem sie teraz przestawil o 180 stopni bo tak to byl to temat tabu...zawsze pozniej pozniej pozniej;)
Ale mialam skaling u dentysty..zeby bola ze nie wiem ale jest ok;)

reklama
@Totois30 trzymam za ciebie kciuki :) oby się udało :) dawno już nie było dobrych wiadomośći na forum :)
@Marika92 a jak twoja dzidzia? jak się czujecie? :)
@anja93 zawsze masz dla każdego dobre słowo i trzymasz kciuki za każdego a w swoje szczęście nie wierzysz? nie marst się doczekamy uporczywych dolegliwości ciążowych;) ja też z testami startuje, dziś wieczorkiem sobie zrobie :) a co :) fajnie że znowu zaczyna się coś dziać bo jak przyszła do mnie @ to dopadł mnie jakieś marazm :/

Do góry