reklama
Katarina91
Fanka BB :)
@Funia90 to ja narazie nie miałam jeszcze albo nie zauważyłam
@Calineczka24 a skąd wiesz, ze masz za rzadką krew? Bierzesz acard? Moze to tez przez to. Ja biorę i zastanawiam sie czy to tez nie ma wpływu na płytki krwi. Teraz mam w normie, ale w tej dolnej granicy
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Calineczka24 a skąd wiesz, ze masz za rzadką krew? Bierzesz acard? Moze to tez przez to. Ja biorę i zastanawiam sie czy to tez nie ma wpływu na płytki krwi. Teraz mam w normie, ale w tej dolnej granicy
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
roxie123
Muszę się poskarżyć...
Moja kuzynka urodziła dzisiaj przez cc , oczywiście babka wniebowzięta myślała , że będę skakać jak mi powie ...ja tylko powiedziałam aha no to dobrze , bez większych emocji urodziła to urodziła kuzynce wysłałam smsa z gratulacjami .
Cieszę się , że wszystko dobrze ...ale strasznie mi przykro...i to bardzo...z zachowania babk,i ona tak mocno do mnie podkreśla , że silna kobieta dała rade dziecko kawał chłopa ...tak jakbym chciała słuchać , że ja jestem z tych jak to mówiła ułomnych ... lata mi tu ze zdjęciami taka szczęśliwa , ja nic nie komentuje bo mi sie wyć chce...ciągle mam w uszach , że moje dziecko zdechło ... powiem Wam , że czasami okrutne jest kiedy ludzie się tak potrafią znęcać
Moja kuzynka urodziła dzisiaj przez cc , oczywiście babka wniebowzięta myślała , że będę skakać jak mi powie ...ja tylko powiedziałam aha no to dobrze , bez większych emocji urodziła to urodziła kuzynce wysłałam smsa z gratulacjami .
Cieszę się , że wszystko dobrze ...ale strasznie mi przykro...i to bardzo...z zachowania babk,i ona tak mocno do mnie podkreśla , że silna kobieta dała rade dziecko kawał chłopa ...tak jakbym chciała słuchać , że ja jestem z tych jak to mówiła ułomnych ... lata mi tu ze zdjęciami taka szczęśliwa , ja nic nie komentuje bo mi sie wyć chce...ciągle mam w uszach , że moje dziecko zdechło ... powiem Wam , że czasami okrutne jest kiedy ludzie się tak potrafią znęcać
Roxie przykro mi,ze Twoja babcia robi takie rzeczy. Az trudno w to uwierzyc,ze ludzie potrafia byc tak podli,tak wyzuci z uczuc. Babcia zaplaci za kazda Twoja lze,za kazda przykrosc jaka Ci wyrzadzila. A moze juz placi,jak piszesz jest okropna,pewnie nikt Jej nie lubi,moze nikt nie bedzie za nia plakal jak odejdzie, czy nikt nie bedzie chcial jej pomoc jak bedzie potrzebowala pomocy. Ja wierze w sprawiedliwosc i karme. Glowa do gory,nie przejmuj sie,nie warto po prostu.
Roxie a moim zdaniem to ludzie i tak wiedza,moze nie wszyscy ,moze nie od razu,ale jezeli ktos ma oczy i potrafi sluchac to predzej czy pozniej sie pozna. Ja mam cos takiego,ze na szczescie latwo rozpozanje ludzi,dosyc szybko wiem,czy moge sie z dana osoba zakumplowac czy raczej trzymac sie z daleka. Tylko w Twojej sytuacji to przykre,bo jak by nie bylo,to Twoja babcia.Ja nie mam juz zadnej,a obydwie byly wspaniale.
roxie123
@hona moja druga już nie żyje od kilku lat , była mi bardzo bliska...po każdym poronieniu przychodziła do mnie we śnie i tuliła , więc czuję jej obecność ...ja po prostu zniosę wszystko , ale boli mnie kiedy ktoś mnie celowo tak ten...ale nie rozwyłam się tym razem powiedziałam sobie , że jestem ponad to
reklama