reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@AgaB33 rano mdłości są małe i znośne ale już o tej godzinie czyli 12 są większe a po południu to dramat. Generalnie ciążowo jest ok, ale mdłości i wymioty wieczorem mnie niszczą strasznie. Schudłam ponad kilogram. Byłam dzisiaj na badaniach krwi, moczu i wymaz pochwy. Boję się trochę o hemoglobinę bo ostatnio była na granicy. Nawet zrobiłam sobie sok z buraków czerwonych ale po zapachu już leciałam wymiotować i nie jest w stanie tego pić. Dziś zaczynam 11 tydzień. Lada moment będą badania prenatalne. Ale czas leci :) i dobrze bo może jak zacznę czuć ruchy to mi mdłości odpuszczą. Z synkiem mnie całą ciążę męczyły wymioty a teraz jest lepiej ale i tak mnie wkurzają. Jedynie co mnie pociesza to fakt, że mdłości są dobrą oznaką w ciąży.

reklama
@Olasec to zrozumiałe bo Ci życie zatruwają. Nie można normalnie funkcjonować przy nich. A Misiu jak reaguje teraz. Zmienił nastawienie czy nie rozmawiacie o tym?

@roki_1991 jak się czujesz?

Ostatnia edycja:
Ja troszkę w krzakach siedzę , bo trochę przybita jestem dziś . Wczoraj kuzynka urodziła dzisiaj się dowiedziałam , że druga w ciąży a ja tylko po doktorach latam i ciągle pod górkę . Babka chce mnie wykończyć i tyle w temacie . Już mi lepiej zbieram się do kupy powoli , bo czas na sexy w końcu po @ :D

@Funia90 dzięki za informacje, tak wlasnie myslalam, ze Acard moze mieć wpływ, skoro rozrzedza krew

@roxie123 czasami trudno uwierzyć jak ludzie potrafią byc podli... i to członkowie najbliższej rodziny i to jeszcze w tak delikatnej sprawie. Twoja babcia mieszka z Twoimi rodzicami? Czy Ty wczesniej mieszkałas u niej? Całe szczęście teraz macie swoj dom. Ja bym chyba nie wytrzymała i wykrzyczała tej babie co mi leży na sercu. A Twoi rodzice wiedza o zachowaniu Twojej babci i nie mówią nic na to?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mój tato jest za granicą , mama już sama jest wykończona psychicznie przez całe życie , mówi tylko żebym nie raegowała dla własnego dobra ...muszę przecierpieć jeszcze troszke

@AgaB33 raczej nie rozmawiamy póki co z nim na ten temat. Może on potrzebuje czasu.

@Funia90 w środę mam wizytę u ginekologa to będziemy się umawiać na prenatalne. Trochę się obawiam bo synek urodził się z wadą serca ale może nie będzie powtórki

@Olasec 11 tydzień, wow :) mam nadzieję że przejdą ci te mdłości. Trzymam kciuki :)
@AgaB33 dzięki że pytasz. Generalnie czuje się spoko, chociaż rano jak wstaje do pracy, to jestem słaba i nie mogę ogarnąć... Generalnie jestem zmęczona. A wczoraj wieczór jak szłam spać to dość mocno bolał mnie brzuch, ale przeszło. Idę we wtorek do gin to się okaże. Może coś będzie widać już :p
@roxie123 nie ma wyjścia, trzeba słuchać mamy :D trzymam kciuki za ten cykl :)

reklama
@roki_1991 kropka już było widać to teraz będzie tylko większy. Musisz się może trochę więcej oszczędzać. Możesz wypocząć w weekend? Skoro organizm potrzebuje to trzeba go słuchać.

@Olasec będzie dobrze. Nie zakładaj że jakakolwiek wada będzie. Musi być dobrze bez problemu. Tego Ci życzę

Do góry