reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@hona w sensie ,ze obniza ich ilosc.
Dwoch lekarzy ogladalo wyniki i powiedzieli na pytanie o zwiekszenie acardu ,ze niby moge ale mam uwazac bo mam malo plytek krwi.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 dzieki zbadam te homocysteine.
@roxie123 pomysle nad watkiem zamknietym :)
@Olasec nie zadreczaj sie. Wiadomo, ze pragniesz tego dzidziusia, ale jest Ci ciezko. Mdłości daja Ci popalic, do tego opieka nad synkiem, hormony, zmeczenie. Ale to minie, a dzidzius zostanie i synek tez Wam kiedys podziękuje za rodzeństwo.
@hona popieram kup juz jutro test. Wredota nie będzie mogla sie wychylic. "Ograj ja."

@Funia90 dzięki za informacje, tak wlasnie myslalam, ze Acard moze mieć wpływ, skoro rozrzedza krew

@roxie123 czasami trudno uwierzyć jak ludzie potrafią byc podli... i to członkowie najbliższej rodziny i to jeszcze w tak delikatnej sprawie. Twoja babcia mieszka z Twoimi rodzicami? Czy Ty wczesniej mieszkałas u niej? Całe szczęście teraz macie swoj dom. Ja bym chyba nie wytrzymała i wykrzyczała tej babie co mi leży na sercu. A Twoi rodzice wiedza o zachowaniu Twojej babci i nie mówią nic na to?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Co to za cisza? Ja po badaniach. U mnie homocysteina kosztuje 60. W sumie wydalam 180zl. Mam nadzieje, ze wyniki beda dobre. Na homocysteine czekam 3 dni, reszta dzis wieczorem.

Ja teraz też czekam na okres i idę krew badać i zrobić te białka co mi ginekolog kazał, patrzyłam na cennik mojego lab to jedno białko 90 zł a ja muszę zrobić dwa :O do tego jeszcze TSH i prolaktyna i znowu grubo ponad 200 zł poleci, eh i po co człowiek te ZUSy płaci jak nic z tego nie ma :( @Frezja_1 ja u siebie za homocysteinę płaciłam 72 zł :/ drogie te laboratorium u mnie. Trzymam kciuki za dobre wyniku u Ciebie :)

Ja teraz też czekam na okres i idę krew badać i zrobić te białka co mi ginekolog kazał, patrzyłam na cennik mojego lab to jedno białko 90 zł a ja muszę zrobić dwa :O do tego jeszcze TSH i prolaktyna i znowu grubo ponad 200 zł poleci, eh i po co człowiek te ZUSy płaci jak nic z tego nie ma :( @Frezja_1 ja u siebie za homocysteinę płaciłam 72 zł :/ drogie te laboratorium u mnie. Trzymam kciuki za dobre wyniku u Ciebie :)
Dziękuję, a nie masz gdzieś diagnostyki niedaleko?. Ja zauważyłam, ze prywatne laboratoria sa sporo tansze niz te publiczne.poszukaj, podzwon bo przy wiekszej ilosci warto.
A moze juz @nie przyjdzie?;)

reklama
@Frezja_1 a oby się sprawdziło i żeby @ już nie przyszła :D co nie zmienia faktu że te białka i tak będę musiała zrobić bo one mają coś wspólnego z tymi moimi mutacjami. Muszę poszukać innego lab ale te białka chyba robią tylko w jednym w moim mieście :/

@Marika92 mi ostatnio mój ginekolog zalecił właśnie Femibion, ja biorę prenatal uno bo tak genetyczka kazała, ale mój gin ma jakąś awersję do niego więc jak mi się skończą opakowania to chyba zacznę brać właśnie ten Femibion.

Do góry