reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

[USER=145421]@nafoczka
noo w koncu dobra informacja
emoji4.png

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom[/USER]

Piszesz o tym ze tesciowa ma to samo :D :D :D
Mi pozostała po przejsciach tylko opryszczka

[QUOTE="roxie123, post: 15839896, member: 170734"][USER=145421]@nafoczka
bo te witaminy z apteki to wspomagacze są , ale nie dają końcowego efektu :) ja kiedyś będę brać metyle i dha mama czy pregna coś takiego dodatkowo :) 3maj kciuki za moje jejeczka haha
@Funia90 wiem kochana :* po prostu wiesz , że życzę Ci jak najlepiej :*

No ja dziś pierwszy dzień z clo i bez skutków ubocznych :D[/QUOTE]
No się wie ♡[/USER]

reklama
Dziewczyny mój brzuszek tak sie prezentuje a na plusie mam 5,5 kg [emoji4] raczej wszystko póki co idzie we Franka i w brzuch co mnie cieszy [emoji2]
1509637997-6e3bb5a5b07d18e9-aaaaaa.jpeg

@Funia90 na to trzecie prenatalne nie idę. Ja wlasnie tez nie mam jeszcze kosmetycznych rzeczy oprócz wkładek laktacyjnych bo mam wyciek siary i byłam zmuszona juz kupić wózek zamawiamy w grudniu, fotelik i bazę Isofix w styczniu. Chciałabym jeszcze kosz Mojżesza bo łóżeczko będzie w pokoju dziecięcym, do sypialni nam sie nie zmieści. Leżaczki/bujaczek tez mam zamiar kupić ale albo przed samym porodem albo po porodzie [emoji6]

@Calineczka24 ja chyba nie miałam tych skurczów przepowiadających albo nie wiem ze miałam [emoji12] od nich powinien twardnieje brzuch czy sa jakieś inne objawy?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@roxie123 ja teraz jestem w 5 ciąży i miałam i nadal mam podejście co ma być to będzie. Robię wszystko żeby było dobrze a jak będzie to czas pokaże.

@Funia90 piękny brzusio :*

Rano tak do 11 nawet nie jest źle bo mdłości są małe ale od 14-15 to mnie strasznie męczy. Nie wymiotuję codziennie ale 3-4 razy w tygodniu. We wtorek tak mnie wymęczyło, że o 23 dopiero się położyłam do łóżka wycieńczona rzyganiem i płaczem. Już miałam dość. Złe myśli mi przychodziły do głowy. Aż wstyd mi bo bardzo chce tego dziecka a mam wątpliwości i zadaje sobie pytanie po co mi to było. Wiem, że większość z Was pomyśli o mnie, że jestem waryjatka i sama o sobie tak myślę ale jak wymiotuję i mój synek na to patrzy i nie mam siły nim się zajmować to mi źle, że jestem zła mama itp.

@Katarina91 śliczny brzusio :) zgrabniutki :)
@Olasec no i ja też tak podchodzę , za dużo już za mną i nie umiem być taka hm pozytywna? opieram się na mojej wierze w to wszystko a co będzie muszę przyjąć ...
Hm musisz przetrwać , wiem męczące...ale pomyśl , że z dzidzią wszystko dobrze :*

Hej dziewczynki

Frezja no coz,jak by tu powiedziec? Ostatni raz powiedzialam tu slowa,ze jak do jutra wredota nie przyjdzie to kupuje test. Bo ta moja wredota to prawdziwa wredota,czeka tylko jak ja tak po cichutku ,niepostrzezenie zaczynam miec nadzieje,ze tym razem sie udalo i jak tylko chce to powiedziec glosno,to ta jak na zawolanie sie pokazuje. Bylo dokladnie jak ostatnio,o czym Wam nawet pisalam,ze nie zdazylam dokonczyc chyba zdania a onal juz sie ze mna witala.:angry: Grrr.
Takze coz poczac,dzis 4 dc, jej juz o dziwo nie ma,nie wiem czemu tak krotko ?
Co do prolaktyny ja robilam z obciazeniem, wynik wyszedl gigantyczny,tez bralam ta trutke na szczury czytaj Bromergon ale pomoglo.Wlasnie,czy ja sie robi w jakims konkretnym dc? Moze i ja powinnam ja zbadac,skoro wczesniej mialam problemy.

reklama
@Katarina91 pieknie[emoji7]
Mi przy skurczu robi sie taki twardy brzuszek .
Wtedy klade sie na lewym boku.
W sumie mnie to nie boli ,tylko takie dziwne uczucie.

@Olasec niemiej sobie za zle,w ciazy hormony buzuja,sytuacja Cie przerasta i stad mysli ale przeciez wiadomo ,ze chcesz dzidiz[emoji5]

@hona kurka twoja@ jest wyjatkowo wredna i przebiegla,kup ten test i zaskocz ja nastepnym razem [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry