reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Marika92 pewnie większość dziewczyn się ze mną zgodzi , lekarzowi owszem trzeba ufać , ale nie tak na 100% , czasami trzeba troszke na włąsną rękę się przypilnować . Już nie na tym wątku nawet ale na poronieniach nawykowych leczenie , wszystkie są tego przykładem .
Wysokie stężenie homocysteiny zwiększa ryzyko wystąpienia poronienia lub przedwczesnego porodu, a także może być przyczyną powstania wad rozwojowych płodu
Link do: Wysoka homocysteina to zagrożenie dla ciąży. ~ Zespół Downa
W naszym przypadku homocysteina najlepiej max 7 :)
Kochana oczywiście nie narzucam , piszę Ci tylko to co wiem , bo chcę pomóc :**

@roxie123 haha tylko tak jak wspomnialam na drugim watku jestem bankrutem wiec na pipke nie satrczy,lepiej niech bedzie normalna hihi[emoji16]

@roki_1991 to czekamy na wtorek[emoji4]czyli dobrze pamietalam ,ze dzis mialas wizytowac[emoji4]

@Marika92 popatrz na mnie ,ja tez potwierdzam slowa Roxie ,ze nie zawsze mozemy ufac lekarza,na prawde wez sobie to do serca[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Marika92 popieram @roxie123 o zrobienie homocysteiny oraz w tym co pisze za co odpowiada. Ja do metyli mislam takie podejście, że one nie zaszkodzą, a zwykly kwas tak, a mogą pomóc :) ja bralam femibion i do tego na pocztaku 1000 kwasu metylowego a jak homocysteina spadła to 800.

@mfifi04 no to &&& :)
Tak, my juz zdrowi. Dwa dni i po sprawie choć jeszcze teściów na dole trzyma, a Wiktorkwi idą chyba 3 zęby na raz wiec nie jest zbyt grzeczny :/

reklama
@nafoczka bo te witaminy z apteki to wspomagacze są , ale nie dają końcowego efektu :) ja kiedyś będę brać metyle i dha mama czy pregna coś takiego dodatkowo :) 3maj kciuki za moje jejeczka haha
@Funia90 wiem kochana :* po prostu wiesz , że życzę Ci jak najlepiej :*

No ja dziś pierwszy dzień z clo i bez skutków ubocznych :D

Do góry