reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam się dziś i ja :)
@Marika92 mdłości podobno mogą być wcześnie. Chociaż nie wiem, bo ja nie doświadczyłam póki co. Może to dobrze, może źle, nie wiadomo. Ty masz szansę na serduszko w 7 tc. U mnie dziś 7+1 i nawet się nie dowiem czy jest zarodek, bo się okazało że lekarka nie da rady dzisiaj i idę dopiero we wtorek. Ale mam świadomość że u mnie ciąża jest młodsza ;)
@Calineczka24 śliczny brzusio ;)
@Olasec właśnie, jak tam u ciebie? :) ustąpiły trochę te mdłości???

U mnie dzisiaj trochę brzuch boli i trochę bolą plecy. Nie mam siły już stać na nogach, więc właśnie się położyłam i leżę :p cycki dziś trochę mniej bolą, ale czuję je przy dotyku, także jakoś ze spokojem do tego podchodzę. Wiem że nie mam wpływu na nic tak na prawdę. Czekam na wyniki, pewnie dopiero za dwa tygodnie będą, a do tego czasu pozostaje mi się modlić i wierzyć.

reklama
@roki_1991 a u mnie może ciut starsza, ciężko powiedzieć, może być starsza, może być młodsza, byle by zdrowa :) 20.11 dopiero na serduszko idę więc jeszcze 2,5 tyg niewiedzy a jak już serduszko będzie to myślę że będzie dobrze. Przyjemniej taką mam nadzieję. ja dziś 4t4d a ty 7+1 około 2,5 tygodnia różnicy :)

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@Marika92 ja brałam 4 miesiące...okazało się , że homocysteina nie leci mi po nich za mała dawka tam chyba jest , w każdym razie nie wiadomo ile faktycznie leku w leku jest w takich składowych witaminach , najlepiej chyba osobno brać folian dla pewności

@Marika92 tak jak mówię zalezy ile leku w leku :) mi nie pomogło ...dopiero przy braniu metyli folianu i B6 B12 spadła homocysteina do 4 ...po 4 miesiącach brania femibionu była prawie 11

reklama
Do góry