reklama
roxie123
Fanka BB :)
Trzymam za Was wszystkie kciuki!!! Byle jak najwięcej fasolinek, kropeczek, groszków itd.
Ja dziś rano odczułam pierwsze mdłości, to możliwe tak szybko????
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja dziś rano odczułam pierwsze mdłości, to możliwe tak szybko????
27.06.17 Anastazja [*]
Olasec
Mnie niech wykańczają jeśli to ma być mój wyznacznik zdrowej ciąży.. Byle 20.11 było serduszko, to będzie 7 tydzień@Marika92 bardzo możliwe. Ja w każdej ciąży miałam mdłości zanim test zrobiłam. Mnie one wykańczają, nawet psychicznie ale to aż szkoda słów.
27.06.17 Anastazja [*]
roxie123
@mfifi04 bo ja już odpuściłam...jakoś zupełnie inaczej teraz do tego podchodzę , robię tak jak lekarz zaleca , ale nie napalam się , nie mam oczekiwań ... chcę mieć ładny cykl , nie taki długi, a jak zajdę to niech będzie dobrze wtedy się będę cieszyć .
Dla mnie teraz zachodzenie nie jest czymś wow ... teraz będzie moja 4ta ciąża jak coś i nic nie jest tak samo , wiem , że 2 kreski na teście , czy jeden dobry przyrost bety nie świadczy o tym , że będzie ok ... także taka radość na wyrost trochę, już ze spokojem podchodzę całkiem ... co ma być to będzie , ja sobie mogę chcieć ... ważne , że mam nowy cykl i mogę działać
@Marika92 jasne , że mdłości mogą być ...ja zawsze po teście już miałam norma xD
@Calineczka24 no to już coraz bliżej :**
Dla mnie teraz zachodzenie nie jest czymś wow ... teraz będzie moja 4ta ciąża jak coś i nic nie jest tak samo , wiem , że 2 kreski na teście , czy jeden dobry przyrost bety nie świadczy o tym , że będzie ok ... także taka radość na wyrost trochę, już ze spokojem podchodzę całkiem ... co ma być to będzie , ja sobie mogę chcieć ... ważne , że mam nowy cykl i mogę działać
@Marika92 jasne , że mdłości mogą być ...ja zawsze po teście już miałam norma xD
@Calineczka24 no to już coraz bliżej :**
Funia90
@Calineczka24 piekny brzuszek[emoji7]
Mam czasem skurcze ale do 10 na dobe to norma,to skurcze braztina czy jakos tak[emoji4]
No to w lesie jestes hehe serio,ja w weekend ogarniam mebelki
@Frezja_1 ja badalam na czczco i nie mozna dzien wczesniej sie zmeczyc[emoji4]moze doloz homocysteine.
Tak pilnuje tych lekarzy,nie dam sie [emoji4]
@MashaFre dziekuje Ci za kompelmet[emoji8]
@mififi04 czekamy z Toba[emoji5]
@roxie123 haha ja tez czekam na bzykanie[emoji23]wczoraj sie zaczelam zastanawiac czy moja agnieszka(tak ja nazwijmy ) bedzie po porodzie taka sama haha
@Olasec dalej Was mecza mdlosci?[emoji53]
@roki_1991 co tam?dobrze pamietam ,ze wizytujesz dzis?
@Calineczka24 specjalnie dla Ciebie moj domek ,bo nie jestes na zamknietym[emoji4]
@Katarina91 pochwal sie swoim[emoji5]
Ps na plus 6 kg
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam czasem skurcze ale do 10 na dobe to norma,to skurcze braztina czy jakos tak[emoji4]
No to w lesie jestes hehe serio,ja w weekend ogarniam mebelki
@Frezja_1 ja badalam na czczco i nie mozna dzien wczesniej sie zmeczyc[emoji4]moze doloz homocysteine.
Tak pilnuje tych lekarzy,nie dam sie [emoji4]
@MashaFre dziekuje Ci za kompelmet[emoji8]
@mififi04 czekamy z Toba[emoji5]
@roxie123 haha ja tez czekam na bzykanie[emoji23]wczoraj sie zaczelam zastanawiac czy moja agnieszka(tak ja nazwijmy ) bedzie po porodzie taka sama haha
@Olasec dalej Was mecza mdlosci?[emoji53]
@roki_1991 co tam?dobrze pamietam ,ze wizytujesz dzis?
@Calineczka24 specjalnie dla Ciebie moj domek ,bo nie jestes na zamknietym[emoji4]
@Katarina91 pochwal sie swoim[emoji5]
Ps na plus 6 kg
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
roxie123