reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Calineczka24 piekny brzuszek.
@Funia90 współczuję Ci tych stresów, ale wierze ze będzie dobrze. Dobrze, ze wszystko kontrolujesz,bo z lekarzami to jest różnie.
Ja dzis wypilam pierwszą porcje ziolek, ohydne, ale czego sie nie robi... jutro 3 dc ide zrobic badania. I tak sobie wymyslilam FSH, LH, Estradiol, prolaktyne, TSH. Ma ktos cos do dodania. Dziewczyny, ktore w ostatnim czasie, (czytaj. 2 lata wstecz,) badaly prolaktyne, robilyscie tez to badanie po obciazeniu?, czy tylko na czczo?
Ja tylko na czczo

☆ Walczyć o marzenia ☆

reklama
Dzieki za odpowiedzi.ja pare lat temu robilam i na czczo wyszlo ok, a po obciazeniu wzroslo 20 krotnie i ówczesny lekarz leczył mnie bromeegonem. Kolejny doktor kazal odstawic i obecny tez uwaza, zeby badac tylko na czczo.

@Katarina91
[USER=168582]@Funia90
współczuję Ci tych stresów, ale wierze ze będzie dobrze. Dobrze, ze wszystko kontrolujesz,bo z lekarzami to jest różnie.
Ja dzis wypilam pierwszą porcje ziolek, ohydne, ale czego sie nie robi... jutro 3 dc ide zrobic badania. I tak sobie wymyslilam FSH, LH, Estradiol, prolaktyne, TSH. Ma ktos cos do dodania. Dziewczyny, ktore w ostatnim czasie, (czytaj. 2 lata wstecz,) badaly prolaktyne, robilyscie tez to badanie po obciazeniu?, czy tylko na czczo?[/USER]

ja robilam tylko na czczo, sprawdz pierwsze co ci wyjdzie, tak samo z insuliną, jak wyjdzie na czczo wysoka to sie szuka i robi z obciążeniem :) jak chcesz popatrzec na badania to zerknij na ten dodatkowy wątek, tak pisze co i kiedy zrobić :) moze coś przyjdzie ci do głowy
@Calineczka24 piekny domek :*
@Katarina91 cieszymy sie, że do nas zagladnęłaś :) lubimy dobre wiadomości
@mfifi04 a jak u ciebie sytuacja bo chyba cos przegapilam :)

@roxie123 a kiedy idziesz na monit. Powiem szczerze, ze jestem bardzo ciekawa jak Twoj organizm zareaguje na clo. Ja obstawiam, ze będzie wiecej niz jeden pecherzyk.:DJa umowilam sie na ocene na przyszly czwartek, ciekawe czy ziolka pomogą.ja to bym nawet blizniaki chciala:laugh2:.

@nafoczka dzieki ze pytasz. Dzis mam 7 dpo. Czekam na testowanie. Musze wytrzymac jeszcze tydzien. Od poniedzialku biore dupka.
A jak u Ciebie? Wszyscy juz zdrowi??

☆ Walczyć o marzenia ☆

@Frezja_1 9dc mam napisać lekarzowi smsa i mi powie kiedy przyjechać ale jakoś pewnie 11 12 dc podejrzewam pierwsze oglądanie :) sama jestem ciekawa , mam nadzieje , że pomoże nie zaszkodzi :) bliźniaki...już pisałam zosiak , że niestety ja wolę jedno a zdrowe , dlaczego ? bo z moim organizmem po poronieniach bałabym się , ze nie dam rady donosić 2 :/ no i mamy XXI w gdzie ciąże mnogie mało kiedy widzą dobry koniec mimo lekarzy spzrętó , nasz organizm jest zbyt słaby tak mi się wydaje . Chociaż jakby się tak trafiło to robiłabym wszystko aby obydwie kropeczki miały się jak najlepiej :) zawsze się trzeba cieszyć z tego co nam dają :))) co to za zioła pijesz na co one są ?
@mfifi04 Ty nie czekaj na testowanie tylko sexuj najpierw haha i nie myśl o tym :D

Ostatnia edycja:
@roxie123 ziola klimuszki nr 1, jest to mieszanka na stany zapalne, ale i na poprawe pracy jajników. Opinie ma bardzo dobre. Mam nadzieję, ze pomoże a nie zaszkodzi, ale w sumie doktorek nic nie robi. Dal mi czas do lutego i moze mie brac na stół, wiec spróbuje z ziołami, a noz widelec.:-) :)
@ivvonka gdzie zaginęłas? Bylas u gina?
@mamcia2014 zasiedzialas sie u tej tesciowej, czy tesciowa tak Ci dala popalic, ze juz z nikim nie chcesz gadac nawet z nami;);)
@hona jak sytuacja na froncie?

reklama
Do góry