reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@...Margotka9022... nie mówimy tutaj o stratach czy bólu po stracie , przynajmniej nie ja... ja pisze o sytuacji w której obecnie sie znajdujemy odnośnie staran itp .
Dodajesz zdjęcie z kolejnej szczęśliwej ciąży i wyżej piszesz że Ci ciężko czy źle...to ja nie rozumiem trochę przepraszam czy w obecnej sytuacji tak wszystko zle przeżywasz? życzę Ci jak najlepiej ale właśnie gdzie wrażliwość ... docenicie ile macie ... :(
Tak owszem kobiety bez dzieci bardziej przeżywają walkę o ciaze bo takiej nigdy nie doświadczyły i nie wiadomo czy doświadcza pozostaje tylko nam wierzyć ...

Idę bo ja nie mam siły na tłumaczenie komuś jak wygląda walka o to by chociaż raz poczuć się matka

Przepraszam jeśli kogoś tutaj urazilam ale ja nie rozumiem nie pojme tego .
Nie czuje sie tez zrozumiana

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@...Margotka9022... nie mówimy tutaj o stratach czy bólu po stracie , przynajmniej nie ja... ja pisze o sytuacji w której obecnie sie znajdujemy odnośnie staran itp .
Dodajesz zdjęcie z kolejnej szczęśliwej ciąży i wyżej piszesz że Ci ciężko czy źle...to ja nie rozumiem trochę przepraszam czy w obecnej sytuacji tak wszystko zle przeżywasz? życzę Ci jak najlepiej ale właśnie gdzie wrażliwość ... docenicie ile macie ...
Tak owszem kobiety bez dzieci bardziej przeżywają walkę o ciaze bo takiej nigdy nie doświadczyły i nie wiadomo czy doświadcza pozostaje tylko nam wierzyć ...

Idę bo ja nie mam siły na tłumaczenie komuś jak wygląda walka o to by chociaż raz poczuć się matka kiedy ktoś ma dzieci i dalej źle .

Przepraszam jeśli kogoś tutaj urazilam ale ja nie rozumiem nie pojme tego

Gdzie napisałam ze mi ciężko czy źle?

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ale sie nieprzyjemnie tu zrobilo. Tez poczulam sie, ze to nie jest miejsce dla mnie, ze piszac o swoim bolu i rozczarowaniu, ze sie nie udaje ranie czyjes uczucia.
Coz... mysle, ze dziewczyny kiedys zrozumieja, gdy beda mialy swoje malenstwo i poczuja, ze pragna miec dla niego rodzeństwo.
Dobrze powiedziane

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 nie nie jest mi teraz źle. Jestem szczęśliwa i właśnie takie historie chcą czytać dziewczyny które są po stracie i maja nadzieje na szybkie zajście w ciążę. A uwierz mi ze o ciążę starałam się ponad dwa lata, wiem co znaczy rozczarowanie itd.. I od teraz ciężko mi będzie tu pisać...

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

A mnie to za bardzo dotyka...
I ani ja nie czuje się rozumiana ani nie chce swoim niezrozumieniem robić krzywdy innym więc też znikam z tego watku chyba bo bycie tutaj teraz to nie ma większego sensu

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry