reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@...Margotka9022... nie mówimy tutaj o stratach czy bólu po stracie , przynajmniej nie ja... ja pisze o sytuacji w której obecnie sie znajdujemy odnośnie staran itp .
Dodajesz zdjęcie z kolejnej szczęśliwej ciąży i wyżej piszesz że Ci ciężko czy źle...to ja nie rozumiem trochę przepraszam czy w obecnej sytuacji tak wszystko zle przeżywasz? życzę Ci jak najlepiej ale właśnie gdzie wrażliwość ... docenicie ile macie ... :(
Tak owszem kobiety bez dzieci bardziej przeżywają walkę o ciaze bo takiej nigdy nie doświadczyły i nie wiadomo czy doświadcza pozostaje tylko nam wierzyć ...

Idę bo ja nie mam siły na tłumaczenie komuś jak wygląda walka o to by chociaż raz poczuć się matka

Przepraszam jeśli kogoś tutaj urazilam ale ja nie rozumiem nie pojme tego .
Nie czuje sie tez zrozumiana

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@...Margotka9022... nie mówimy tutaj o stratach czy bólu po stracie , przynajmniej nie ja... ja pisze o sytuacji w której obecnie sie znajdujemy odnośnie staran itp .
Dodajesz zdjęcie z kolejnej szczęśliwej ciąży i wyżej piszesz że Ci ciężko czy źle...to ja nie rozumiem trochę przepraszam czy w obecnej sytuacji tak wszystko zle przeżywasz? życzę Ci jak najlepiej ale właśnie gdzie wrażliwość ... docenicie ile macie ...
Tak owszem kobiety bez dzieci bardziej przeżywają walkę o ciaze bo takiej nigdy nie doświadczyły i nie wiadomo czy doświadcza pozostaje tylko nam wierzyć ...

Idę bo ja nie mam siły na tłumaczenie komuś jak wygląda walka o to by chociaż raz poczuć się matka kiedy ktoś ma dzieci i dalej źle .

Przepraszam jeśli kogoś tutaj urazilam ale ja nie rozumiem nie pojme tego

Gdzie napisałam ze mi ciężko czy źle?

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ale sie nieprzyjemnie tu zrobilo. Tez poczulam sie, ze to nie jest miejsce dla mnie, ze piszac o swoim bolu i rozczarowaniu, ze sie nie udaje ranie czyjes uczucia.
Coz... mysle, ze dziewczyny kiedys zrozumieja, gdy beda mialy swoje malenstwo i poczuja, ze pragna miec dla niego rodzeństwo.
Dobrze powiedziane

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 nie nie jest mi teraz źle. Jestem szczęśliwa i właśnie takie historie chcą czytać dziewczyny które są po stracie i maja nadzieje na szybkie zajście w ciążę. A uwierz mi ze o ciążę starałam się ponad dwa lata, wiem co znaczy rozczarowanie itd.. I od teraz ciężko mi będzie tu pisać...

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

A mnie to za bardzo dotyka...
I ani ja nie czuje się rozumiana ani nie chce swoim niezrozumieniem robić krzywdy innym więc też znikam z tego watku chyba bo bycie tutaj teraz to nie ma większego sensu

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry