@Frezja_1 pije ziola od miesiaca tak bo chytam sie wszystkiego jogi wina noe wiem do czego sie jeszcze posune . Odnosnie ziol moj dziadek swietej pamieci mial nowotwor zoladka nie dawali mu szans rok przedluzyl zycie na ziolach wiec wierze w nie.
co do licytacji my sie nie licytujemy tylko czasem fajnie byloby naorawde postawic sie wczyjejs skorze i tak jak Roxie kompletnie nie rozumiem tego podejscia przy czym osoby ktore pisza ,, ze strasznie to przezywam nie moge sobie dac rady a pozniej no ze niby ma te dwojke dzieci trojke itp. no ale ona nie wie jak sobie z tym poradzi" uwazam nie na miejscu i czasem pytam sie Boga dlaczego tak jest??
Apropo sytuacji lezalam w szpitalu z diagnoza poronienie zagrazajace ciazy przyjechala w nocy jakas dziewczyna lat kolo 36 tez w ciazy dzieci 2 przyjechala na izbe bo lekarz nie chcial jej wypisac l4 i malo co noe zwariowalam przez ta dziewczyne ja tu poryczana a ona mnie ciagle pytala czy to moze jesc w ciazy itp. no kucze zero empatii to sie tak nazywa tak samo jak sie pyta chorego jak sie czuje... zostawie ten temat bo kobitki ktore maja te 1 dziecko powinny miec troche wyrozumialosci.
@Marika92 zazdroszcze widokow.