reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Ewarut tak ja wiem ze chce sie kolejne ale chyba już nie za wszelką cenę jak pierwsze prawda ...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana będziesz mama już wkrótce to zobaczysz jak to jest. A życzę tego każdej z Was z całego serduszka [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roki_1991 dziwne to Twoje labo. Trzymaką w napięciu. To pewnie tak jak @roxie123 napisała zleceń dużo mają.

Każdy z nas przeżył co innego w życiu, ma inne doświadczenia, jak również inaczej przeżywa różne zdarzenia w życiu. Nie podoba mi się ta licytacja. Nie uważam aby istotne było ustalenie kto cierpiał bardziej. Każda z nas straciła bardzo cenną cząstkę siebie i tą stratę czuje tak jak czuje i nie da się tego z niczym porównać. I uważam że spotykają nas w życiu różne rzeczy i trzeba cieszyć się każdym dniem. Korzystać ile się da a nie porównywać się z kimkolwiek i licytować czyje życie jest cięższe. Ludzie różnie reagują na krzywdy życia. Jeden musi się wypłakać, drugi wygadać a trzeci zamknąć w czterech ścianach. I nie mi oceniać czy przesadza czy nie powinien tak przeżywać bo ja mam gorzej. Ja staram się pomóc jak widzę że ktoś sie za bardzo pogrąża. A nie mówię weź przestań ja mam gorzej... Każda z nas ma prawo wyrazić tu swoje zdanie dlatego tak się rozpisałam. Nie chcę nikogo urazić tylko powiedzieć co o tym myślę.

Ostatnia edycja:
@zosiak dokładnie [emoji4]
@roki_1991 jeju ileż można czekać xD u mnie już wynik o14 zawsze współczuję [emoji8]
@Ewarut trudna to droga bardzo ale trzeba wierzyć mocno ze sie uda [emoji4]
I uda się.
A życie nigdy nie było i nie będzie usłane różami...

@AgaB33 tutaj nie chodzi o licytowanie bo każdy swoje przeszedł to oczywiste [emoji4] tylko o wyrozumiałość i zrozumienie dla kobiet które dzieci nie mają bo nam naprawdę nie jest łatwo... gdybym pierwsze dziecko urodziła miałabym jakiś cien ze jest szansa na kolejne a tak nawet nie wiem czy będę mama czy nie . I tutaj nie porównuje nieszczęść tylko jak czytam na forach komentarze osob które mają dzieci i mowia jakie życie jest niesprawiedliwe i jakie sa nieszczęśliwe to nie potrafię tego zrozumieć no nie potrafię przynajmniej na razie [emoji4]

Boję się że skoro tych wyników dalej nie ma, to coś jest nie tak :(
Kochanie na pewno jest wszystko dobrze. Oni nie segreguja na dobre i zle, tylko badaja po kolei i wrzucaja wyniki po kolei.bedzie dobrze, ale rozumiem Twój niepokój.

Zgadzam sie z dziewczynami, ze "latwiej sie podnieść, bo człowiek musi wstac i sie uśmiechać, zeby dziecko nie widzialo zaplakanej mamy, ale ja przezylam te strate podwójnie, bo patrzylam na moja corcie i jej rozczarowanie, ze dzidziusia nie będzie i jej placz i pytania dlaczego? I od tamtej pory ciagle pyta kiedy w koncu bedzie ten dzidziuś, a ja nie wiem co mowic, bo nie wiem czy będzie kiedykolwiek, a wiem, ze moje ukochane dziecko tak bardzo tego pragnie, a ja jestem bezsilna. Dlatego nie jest prawdą, ze jak sie ma jedno, to powinno sie zadowolić i nie prosic o wiecej, ale prawda jest tez to, ze troszke "lzej" przyjmuje sie kolejne porazki, bo jednak doswiadczylo sie juz łaski macierzyństwa i ja za nia dziękuję kazdego dnia, bo to najpiękniejsze co mnie w zyciu spotkalo. Życzę Wam wszystkim, byscie doswiadczyly tego cudu.

To teraz nie wiem, czy to na miejscu, czy ja mam prawo jeszcze tak szalec by zajsc w ciążę, ale moja desperacja popycha mnie ku ziolom. Probowalyscie kiedyś ziół, jakichś mieszanek? Zastanawiam sie, czy kupic i pic.

Ostatnia edycja:
@Frezja_1 to mów szczerze po prostu , ...nie mogę Ci obiecać dzidziusia ale jak Bozia da to będzie nas więcej musimy czekać cierpliwie ;** chyba tak bym tłumaczyła

Kochanie na pewno jest wszystko dobrze. Oni nie segreguja na dobre i zle, tylko badaja po kolei i wrzucaja wyniki po kolei.bedzie dobrze, ale rozumiem Twój niepokój.

Zgadzam sie z dziewczynami, ze "latwiej sie podnieść, bo człowiek musi wstac i sie uśmiechać, zeby dziecko nie widzialo zaplakanej mamy, ale ja przezylam te strate podwójnie, bo patrzylam na moja corcie i jej rozczarowanie, ze dzidziusia nie będzie i jej placz i pytania dlaczego? I od tamtej pory ciagle pyta kiedy w koncu bedzie ten dzidziuś, a ja nie wiem co mowic, bo nie wiem czy będzie kiedykolwiek, a wiem, ze moje ukochane dziecko tak bardzo tego pragnie, a ja jestem bezsilna. Dlatego nie jest prawdą, ze jak sie ma jedno, to powinno sie zadowolić i nie prosic o wiecej, ale prawda jest tez to, ze troszke "lzej" przyjmuje sie kolejne porazki, bo jednak doswiadczylo sie juz łaski macierzyństwa i ja za nia dziękuję kazdego dnia, bo to najpiękniejsze co mnie w zyciu spotkalo. Życzę Wam wszystkim, byscie doswiadczyly tego cudu.
Zgadzam się te pytania dzieci bolą najbardziej . Ja co dnia się z tym zmagam przy usypianiu syna... Dlaczego dzidziuś to ... A już masz w brzuszku dzidziusia a czy patrzy z góry na Nas itp... Nawet jakby chciała nie myśleć o tym to nie da się.... Te pytania są potwornie bolesne....

reklama
No dzieciom nie powinno się mówić o ciąży do póki nie jest zaawansowana tak mi się wydaje . Te dzieci skądś te pytania biorą później . No i nie powinno się obiecywać . To moje obiekcje tylko . Ale Wy macie to na codzień więc łatwo nie jest :/

Do góry